Sada čitate
Bliži nam se 7. Zagrebački noćni cener

Bliži nam se 7. Zagrebački noćni cener

Iduću srijedu, 12.09. točno u podne, kreću prijave za sedmi po redu Zagrebački noćni cener.

- Oglas -

S obzirom da su prošle godine startni brojevi bili rasprodani u rekordnom roku, ove godine očekujemo ništa manju navalu. Stoga pripremite prstiće i ugrabite svoj startni broj na vrijeme!

Na ovogodišnjem Ceneru, očekuje vas hrpa pozitivne energije koju ćete jedni s drugima zajedno dijeliti te na taj način pomoći onima kojima je to najpotrebnije. Naši sponzori su u sklopu toga sudionicima pripremili pregršt iznenađenja i zanimljivosti, koji će atmosferu držati užarenom do samog kraja.

Ulice grada donose svakojake priče, a mi smo vam ove godine odlučili ispričati jednu umjetničku. Svi se slažemo da je Street art neizostavni detalj koji gradu daje poseban urbani ‘štih’; moderna umjetnost koja se ne nalazi u muzeju već odmah iza ugla te je često podcijenjena upravo iz tog razloga jer je naočigled svima. Zato ove godine želimo da trkači, kao i svi građani dožive tu modernu kulturu kroz ljubav prema trčanju, stoga ćemo ih odvesti na mjesta koja su ponovno oživjela zahvaljujući upravo uličnoj umjetnosti.

Svaki tjedan otkrivat ćemo nove lokacije, igrat ćemo nagradne igre, a neki od vas imat će priliku družiti se sa Street art umjetnicima, čuti njihovu stranu priče, pokoji savjet, anegdotu te sami pokušati naslikati svoje umjetničko djelo.

Pozivamo sve vas da, 04. studenog budete dio ovogodišnjeg Cenera i ostavite svoj trag. Neki će to učiniti bojama, dok će drugi ostaviti svoj trag na asfaltu. Na vama je samo da ponesete dobru volju, malo kreativnosti i puno mašte… A prije svega, tenisice za trčanje!

Preporuka za čitanje

Više o svemu pročitajte na linku: http://www.cener.hr/2018/2018-informacije-o-utrci/ .

Za sve nove informacije i događanja pratite nas na društvenim mrežama facebook.com/ZGcener/ i instagram.com/zgcener/.

Stay tuned & #OstaviTrag!

Pogledajte komentare (0)
Na vrh stranice