24. Varaždinski polumaraton

U nedjelju 16.09.2018. održava se tradiconalni, ove godine već 24. JOMA Varaždinski polumaraton.

- Oglas -

Osim polumaratonske utrke u sklopu događaja održavaju se i dodatne utrke:  utrka građana dužine 4,8km, utrka starije djece dužine 1000 m i utrka mlađe djece dužine 500 m.

Početak utrka je u 10:30, dok je dječja utrka u 09:30, okupljanje i preuzimanje startnih brojeva je na Kapucinskom trgu, a start je na cesti pored njega. Trkači trče starom baroknom jezgrom te ulicama oko samog centra, katedrale, željezničkog kolodvora do kvarta Banfica, zatim se ponovno vraćaju u grad. Staza, odnosno cesta će biti potpuno zatvorena za promet te ćete biti sigurni pod budnim okom policajaca.

Varaždinski polumaraton je već dugogodišnja tradicija koju organiziraju aktivni trkači i trkačice Trkačkog kluba Marathon 95. I ove godine trkače čekaju sportska JOMA majica, okrepa, unikatna finišerska medalja te diploma. Moramo naglasiti da su medalje zaista unikatne jer ih izrađuju djeca s posebnim potrebama Centra Tomislav Špoljar, a organizatori će im i ove godine donitarti po 10 kn od svake uplaćene startnine.

 

Više informacija o samom događaju, uputama, startnini i stazi možete pogledati na linku: http://varazdinski-polumaraton.com/  

Prijaviti se možete još uvijek: http://varazdinski-polumaraton.com/#op

 

Čekamo vas u predivnom Varaždinu! Vidimo se!

 

Pogledajte komentare (0)

Odgovori

Na vrh stranice