10. izdanje Kros utrke Volim trčanje – Bezbroj razloga, jedna ljubav!

Još je mjesec dana ostalo do Kros utrke Volim trčanje, koja ponosno najavljuje svoje jubilarno 10. izdanje pod motom „Bezbroj razloga, a jedna ljubav„.

- Oglas -

Utrka će se održati 11. lipnja na savskom nasipu kod Boćarskog doma na Prisavlju u Zagrebu i svake godine okuplja sve veći broj sudionika. Uz utrke za odrasle od 2 km, 5 km i 11,5 km, organizirane su i 4 besplatne dječje utrke na 800 m, 500 m, 200 m i baby maraton na 50 m. Posebno za ovu 10. utrku, vraća se i dužina od 15,7 km, koja se trčala davne 2008. godine na prvom izdanju utrke.

Prijave za su otvorene na www.volim.trcanje.hr, a startnina iznosi 70 kuna. Sudjelovanje na dječjim utrkama je besplatno, a svaki sudionik u cilju dobiva unikatnu medalju.

Utrka Volim trčanje napravila je prije 10 godina iskorak u razvoju rekreativnog trčanja u Hrvatskoj – pokrenuta je s ciljem da se trčanje učini dostupnim i zanimljivim svima pažljivim odabirom dužina staza te zanimljivim promotivnim kampanjama. Od 2008. do danas mnogo se toga promijenilo. Zajednica trkača povećala se na brojke koje nismo tada mogli niti zamisliti, a nastanak brojnih novih atletskih klubova, škola trčanja za odrasle, zanimljivih utrka i humanitarnih inicijativa te B2B utrka, samo je pokazatelj koliko je trčanje u Hrvatskoj od tada postalo atraktivno.“ – izjavio je Nedeljko Vareškić, organizator utrke.

Ovogodišnja medalja za sve sudionike utrke

Ambasadori trčanja

U sklopu održavanja 10. kros utrke Volim trčanje, pokrenuta je kampanja „Ambasadori trčanja“. Kampanjom se želi istaknuti kako svaki trkač ima razlog zašto je baš trčanje njegov/njezin savršen oblik rekreacije. Na www.ambasadori.trcanje.hr može se prijaviti za ambasadora trčanja i podijeliti s drugima koji su to razlozi zbog kojih volite trčanje.

Za sve koji se prijave do 01. lipnja, pripremljeni su simbolični pokloni partnera utrke Perskindol, a za najbolje ambasadore i besplatne startnine.

Kampanjom Ambasadori trčanja, udruga Aktivan život želi zaokružiti 10 godina svog rada i razvoja rekreativnog trčanja u Hrvatskoj. Priča o utrci Volim trčanje započinje ambicijom Udruge koja je željela na startnu liniju dovesti što veći broj građana, kako bi ih pokrenula i pokazala sve prednosti bavljenja sportom. U 10 godina djelovanja utrka je prerasla u obiteljski event koji potiče sve članove obitelji na rekreativno trčanje i aktivniji život.

Više informacija o utrci i prijave na www.volim.trcanje.hr.

Prijava za Ambasadora trčanja na www.ambasadori.trcanje.hr

#10volimtrcanje

Pogledajte komentare (0)

Odgovori

Na vrh stranice