Sada čitate
Velika srca brže trče

Velika srca brže trče

Samoborci će i ove godine pokazati kako imaju veliko srce, na humanitarnoj akciji Velika srca trče koja se održava u nedjelju, 3. prosinca sa startom u 10:00 sati ispred Centra za mlade Bunker u bivšoj vojarni Samobor.

- Oglas -

Već četvrtu godinu zaredom Klub cestovnog i planinskog trčanja Samobor organizira ovu akciju kojoj je cilj prikupljanje sredstava za pomoć djeci, štićenicima udruge Nova budućnost.

Od 10:00 do 14:00 sati zbrajat će se krugovi istrčani na stazi dugačkoj 1 km, a pokrovitelji manifestacije, Hrvatski strukovni sindikat kontrolora letenja i Hrvatska udruga kontrolora letenja financijski će podupirati akciju, odnosno pretrčane krugove. Svaki od sudionika akcije Velika srca trče svojim će prilogom, bez obzira na iznos, osigurati nastup u utrci, a istrčanim krugom dodatno će doprinijeti povećanju iznosa koji će donatori uplatiti na žiro-račun Udruge.

Svi su dobrodošli na utrku

Onima koji nemaju dovoljno samopouzdanja da stazu trče sami,  članovi Škole trčanja Samobor pomoći će da istrče ovaj humanitarni krug u svom idealnom ritmu, a uz partnerstvo s Centrom za mlade Bunker priprema se i zanimljiv blagdanski program koji će najviše veseliti djecu.

Prijave za sudjelovanje u utrci bit će otvorene od 9:00 sati, a start će biti u 10:00 sati. Kraj manifestacije je planiran za 14:00 sati, a u 4 sata trčanja zbrajat će se krugovi svih sudionika.

Preporuka za čitanje

Prijave su moguće na www.stotinka.hr/hrv/utrka/1629.

Više informacija na www.facebook.com/Velikasrcatrce/ i www.facebook.com/events/279710295871611/.

 

Na vrh stranice