Ultraboost 19

adidas Running predstavlja adidas Ultraboost 19, rekonstruiranu verziju ikonske trkače tenisice s najvećim povratom energije ikada.

- Oglas -

Za kreaciju novog Ultraboost modela, adidas dizajneri i tim za razvoj proizvoda surađivali su s tisućama trkača širom svijeta kako bi potpuno redizajnirali i nanovo osmislili legendarne trkače tenisice. Zajedničkim snagama su pojednostavili originalan adidas Ultraboost model koji je bio sastavljen od 17 dijelova i kreirali novi model koji se sastoji od samo četiri inovativne komponente koje mijenjaju način na koji trkač doživljava trčanje.

Četiri tehnološke komponente nove redizajnirane tenisice su Optimized BOOST s 20% više BOOST tehnologije u potplatu čime se dobiva još više energije pri svakom koraku.

Nova Torsion Spring tehnologija koja trkača gura naprijed bez otpora s laganom konstrukcijom koja se kreće sa stopalom i eliminira gubljenje energije.

Treća komponenta je 3D Heel Frame konstrukcija koja amortizira stopalo pri dodiru s tlom pružajući potporu i stabilnost, a inovativan jednodijelni Primeknit 360 materijal gornjišta omata stopalo kao druga koža i daje osjećaj potpore i iznimne udobnosti.

Nove adidas Ultraboost 19 modele od 23. veljače možete pronaći u svim adidas trgovinama.

Promo

Pogledajte komentare (0)

Odgovori

Na vrh stranice