Sada čitate
Trčimo za Mladena!

Trčimo za Mladena!

Promo

POSLJEDNJI POZIV ZA HUMANITARNU UTRKU ZA MLADENA

- Oglas -

Trčanje zaista spaja ljude! Hvala svima koji su se do sada odazvali humanitarnoj utrci 5km za Mladena Rusmira koju su pokrenuli AK Žumberak i portal Trčanje.hr.

Još jednom pozivamo – dođite na savski nasip, kod Boćarskog doma, u ponedjeljak 02. srpnja 2018. u 18 i 30 sati. U humanitarnu utrku 5km za Mladena – krenimo zajedno i neka nas je što više.

Potrčite ili hodajte za Mladena! Uplatom startnine od 50 kn dat ćete svoju donaciju da uspijemo kupiti ta posebna kolica za vertikalizaciju i komunikator Tobbi, jer Mladen komunicira samo pogledom. Stradao je kao mladić u prometnoj nesreći i 19 godina je nepokretan. Puno je troškova koje iscrpljena obitelj snosi sama da bi održala Mladena na životu i olakšala mu zatočenost u nepokretnosti. Mi smo se zajedno pokrenuli za njih.

Pozivu da pomognu pridružili su se Zagrebački atletski savez, zagrebački atletski klubovi, škole trčanja i rekreativci: AK Agram, AK Perpetuum mobile, AK Forca, AK Maksimir, AK Sljeme, HAAK Mladost, škole trčanja Omega i Trčaona kao i škola trčanja fitness kluba Allegra. Stigla je sportska i humanitarna podrška iz Dubrovnika od DU MOTION, jer su se i organizatori dubrovačkog polumaratona odučili uplatom startnina pomoći Mladenu, a organizatori Sarajevskog polumaratona također su uputili javni poziv trkačima u regiji da se pridruže donacijama zagrebačkim trkačima. Utrci se odazvao i poslovni sektor – kompanije Atlantic, Allianz, HT i Reiffeisenbank pozvale su svoje zaposlenike da se odazovu humanitarnoj utrci za koju uplaćuju startnine.

Hvala promotorima ove humanitarne utrke: poznatom hrvatskom sportašu Željku Mavroviću, pedagogu i zaljubljeniku u rekreativno trčanje Borisu Jokiću te potpredsjednici Atlantic grupe Lada Tedeschi Fiorio, koja je ujedno i članica AK Žumberak. Njih troje, kao i sve nas koji dolazimo na ovu utrku,  povezao je sport, humanost i želja da živimo u zajednici u kojoj brinemo jedni o drugima.

Posebno hvala medijima koji su dali veliku podršku utrci. Kako dan humanitarne utrke 02.07. baš pada na Svjetski dan sportskih novinara, utrku je s velikim srcem podržao i Hrvatski zbor sportskih novinara. Predsjednik HZSN, Jura Ozmec, pozvao je ispred udruge novinare sportskih redakcija da objavom u medijima izvijeste javnost o ovoj utrci kako bi odaziv građana za pomoć Mladenu bio što veći. Objavama o humanitarnoj utrci podršku su dali Sportska tv, Večernji list, tportal, HRT, Z1 TV, Radio 101, Mediaservis, Radio Yammat, Slavonski radio, In portal, Magazin trčanje i Hrvatsko novinarsko društvo.

Preporuka za čitanje

Sponzori utrke Cedevita i Multipower pripremili su nagrade za prvih pet natjecatelja i natjecateljica (pokon bon pripremio je fitness Allegra), a u dječjoj utrci za koju se ne plaća kotizacija, svi su dječaci i djevojčice dobitnici nagrada!

Online prijave i uplate donacija za utrku zatvaraju se 01. srpnja 2018., ali se prijaviti za utrku možete i na dan utrke, u ponedjeljak 02. srpnja 2018. dva sata prije utrke od 16 i 30 h na savskom nasipu kod Boćarskog doma.

Info i prijave na www.trcanje.hr/utrke/najave/5201/

Pogledajte komentare (0)
Na vrh stranice