Misliš da je važno držati korak s vremenom? Voliš aktivni odmor ili trčanje? Ili jednostavno želiš odtrčati jedan maraton? Imamo rješenje za tebe – TOURISM FUN&RUN čeka tvoju prijavu!

Rastući trend zdravog načina života prepoznala je Udruga studenata turizma Ekonomskog fakulteta te time potaknuta organizirala besplatan obrazovno-rekreativni projekt u suradnji sa Sight Run-om i njihovom sportsko-turističkom aplikacijom.

Želimo spojiti sve zaljubljenike u sport sa turizmom kroz maraton rutu Zagreb Must See. Ovaj jutarnji trening trčimo od trga bana Josipa Jelačića do Trga Nikole Šubića Zrinskog pritom obilazeći bitna kulturna i povijesna mjesta Gornjeg i Donjeg grada dok nam stručno osoblje priča zanimljivosti i činjenice vezane uz njih.

Potičemo mlade na zdrav i aktivan život, upoznajući ih pritom sa gradom u kojem se kreću na zanimljiv način, ali im prije svega želimo omogućiti zabavu i nova poznanstva.

Ako nisi u formi, a želiš nam se pridružiti, ne brini, prije utrke organiziramo trening pod stručnim vodstvom trenera Fitness forme na kojem će se predstaviti partneri projekta i gdje ćeš se moći vježbom pripremiti za trčanje.

Budi na Zrinjevcu u 10:00 sati, u subotu 19.05.2018., mi te čekamo.

Što čekaš? Prijavi se putem forme što prije jer je broj sudionika ograničen i pridruži nam se, zabava je zagarantirana!