Test obuće & analiza tehnike trčanja i nordijskog hodanja by Hervis

Sezona trčanja i nordijskog hodanja je u punom zamahu, trenira se 100 na sat, a i sve je više utrka na kojima se napokon može nastupati.

- Oglas -

Kako bi vam pomogli u odabiru najprikladnije obuće za vaše stopalo, Hervis u suradnji s markama Asics, Brooks i Mizuno organiziraju sportski događaj na kojem ćete moći analizirati svoju tehniku trčanja i nordijskog hodanja te isprobati obuću prikladnu vama i vašem stopalu.

Na događaju će biti predstavnici marki Asics, Brooks i Mizuno s punom linijom testnih tenisica. Ovo će biti raj za sve ljubitelje trčanja i nordijskog hodanja jer ćete moći saznati najnovije novosti, ali i isprobati ono što vama odgovara i osjetiti što vama odgovara.

Hervis poklon popust

Kao dodatni poticaj, Hervis će svima koji dođu na analizu tehnike trčanja i nordijskog hodanja darovati kupon za popust od 150 kn na kupnju tenisica za trčanje iznad 750 kuna.

Za svakog trkača vrlo je važno znati osnovne zakone trčanja i treninga trčanja. Tehnika trčanja presudna je za prevenciju ozljeda i za dugotrajno bavljenje dugoprugaškim trčanjem.

Trčanje je prirodan pokret, ali ako se s njim uhvatimo u koštac na svoj način, to može biti vrlo opasno za naše zglobove i ligamente. Nepravilno postavljanje stopala na tlo, nepravilno držanje trkača, sjedeći položaj tijekom trčanja itd. … sve su to svakodnevne pogreške trkača koji nikada nije obraćao pažnju na svoju tehniku ​​trčanja.

S pravilnom tehnikom trčanja i nordijskog hodanja naš će trening biti ekonomičniji, a energetska učinkovitost će se znatno poboljšati. Naša energija bit će usmjerena prvenstveno na samo izvođenje, a ne na naše pogreške. Primjer: pravilnim postavljanjem stopala na pod utrošit ćemo manje energije nego postavljanjem stopala na petu.

Ukratko, na događaju će biti predstavljeno…

  • opće vježbe zagrijavanja
  • vježbe trčanja i nordijskog hodanja
  • demonstracija pravilne tehnike trčanja i nordijskog hodanja
  • analiza tehnike trčanja i nordijskog hodanja
  • razgovor i savjet trenera za oko pravilne tehnike trčanja i nordijskog hodanja
  • prezentacija tenisica marki Asics, Brooks i Mizuno

Lokacija održavanja: savski nasip kod Boćarskog doma (Prisavlje 2, Zagreb)
Vrijeme održavanja: subota 18. 6. 2021. od 9-13 sati

Za analizu tehnike trčanja potrebno se unaprijed prijaviti (zbog ograničenog broja osoba koje se mogu odraditi u jednom terminu):

 

 

 

Vidimo se u subotu na savskom nasipu!

#getmovin

Pogledajte komentare (0)

Odgovori

Na vrh stranice