Sada čitate
Poziv na Sinj trail 2021

Poziv na Sinj trail 2021

Pripreme za trail poslasticu sinjskim ljepotama su u punom zamahu. Klub avanturističkih sportova Cetina Adventure poziva sve trkače, rekreativce i hodače da se pridruže na 4. izdanju utrke Salomon Sinj trail.

- Oglas -

Nakon niza otkazanih i odgođenih utrka, Dalmatinska trail liga nastavlja u optimističnom duhu. Bilo da volite trčati, hodati ili samo uživati u prirodi Cetinskog kraja, ne propustite dolazak u Sinj 26. lipnja 2021. godine na Salomon Sinj Trail. Odvažite se i prijavite na neku od ponuđenih trkačkih kategorija i dobro se zabavite.

Sinjski trail dobro je poznat u lokalnim trkačkim krugovima i šire, na što smo posebno ponosni. Klub i ekipa volontera dali su sve od sebe za organizaciju utkre, pa i ove godine dobre zabave neće nedostajati. Pridružite nam se, hodajte, trčite i uživajte, a mi se veselimo i jedva čekamo da utrke krenu. – poručio je predsjednik Kluba, Vedran Ugrin.

Trkači i hodači moći će se okušati u jednoj od tri trkačke kategorije nadahnute Barom (11 km), Čojom (22 km) i Alkom (36 km). Za sve sudionike pripremljeni su bogati startni i nagradni paketi koje su pripremili ovogodišnji sponzori Grad Sinj, ŠZ grada Sinja, Salomon, Dechatlon, TZ grada Sinja, Bauerfeind, domaći OPG-ovi i drugi brojni donatori. Start utrke je na Trgu kralja Tomislava (Gradska pijaca) u Sinju s početkom u 9 sati, dok će trkači u cilj utrčati na Gradski bazen Sinj.

Prijave su u tijeku i traju do 20. lipnja u ponoć, a prijaviti se možete preko web stranice (stotinka.hr) i tako osigurati puni startni paket koji uključuje i majicu. Također, prijave će biti moguće i na sam dan utrke, ali u tom slučaju neće biti osigurana majica u startnom paketu.

Za sve dodatne informacije ili eventualne upite, pratite Facebook stranicu Cetina Adventure ili Facebook događaj. Cetina Adventure vas zove, pridružite se utrci i uživajte u ljepotama sinjskog kraja!

Pogledajte komentare (0)

Odgovori

Na vrh stranice