Sada čitate
Tenisice za Etiopiju – nastavak akcije!

Tenisice za Etiopiju – nastavak akcije!

U subotu 5.6.2010. od 9-19 sati u Zagrebu na Jarunu (preko puta Lake city-a) održat će se još jedno događanje u sklopu humanitarne akcije „Tenisice za Etiopiju“.

- Oglas -

Cilj cjelokupne akcije je prikupiti što više tenisica i poslati ih siromašnim afričkim atletičarima. Ono što mi više ne koristimo, njima je vrijedna (skupocjena) stvar koju će znati dobro iskoristiti. Većina naše djece, ali i odraslih u svojim ormarima, na tavanima i u podrumima bespotrebno drže tenisice koje su već odavno prerasli ili ih više ne koriste. Umjesto da završe u kantama za smeće, možete ih donirati onima koji svakodnevno trenirajući pretrče kilometre – bosi.

Akcija je započela 9.5.201. povratkom iz Etiopije Nikole Borića, trenera Elvan Abeylegesse (bivša svjetska rekorderka na 5.000 m, vlasnica dviju srebrnih medalja s posljednjih Olimpijskih igara u Pekingu). Na njegovu je inicijativu započela ova hvalevrijedna akcija te je prilikom ultramaratona održanog u Maksimiru skupljeno oko 300 pari tenisica. Margareta Kulaš, profesorica geografije iz Karlovca je istu ideju proširila među svoje kolege te se akcija prošilira i upravo odvija u mnogobrojnim školama Hrvatske.

Ne budite lijeni, otiđite u podrume i garaže, i pronađite stare tenisice i donesite ih sa sobom na Jarun! Štand za donaciju bit će popraćen i drugim zanimljivim sadržajima. Sportskim entuzijastima pružit će se prilika da isprobaju najnoviju tehnologiju u sportu i inovacijama za rekreativce poput Trikkea, Skorpiona, Yakkaya i Powerisera.

Uživajte u druženju, dobroj atmosferi uz afričku glazbu, dođite na Jarun i bit ćete simbolično nagrađeni od naših sponzora. Ono što je najbitnije – UČINIT ĆETE DOBRO DJELO!

Izmamite osmjeh na licu nekome u Africi, možda pomognete kakvom mladom atletskom talentu. MOŽDA ĆE BAŠ U VAŠIM TENISICAMA TRČATI NEKI BUDUĆI OLIMPIJSKI POBJEDNIK!

Kontakt osoba: Margareta Kulaš 091/1965-338

Pogledajte komentare (0)

Odgovori

Na vrh stranice