Sada čitate
Škola trčanja na Pašmanu

Škola trčanja na Pašmanu

Duje Pedišić, višestruki prvak Hrvatske u trčanju na srednjim stazama, učesnik dvaju prvenstava Europe i Josip Tomić, trener Perice Brkića, šestog juniora Europe na 10000 m (30,14), Dražena Dinjara višestrukog prvaka Hrvatske na 10, 21 i 42 km, Duje Pedišića i brojnih drugih trkača i trkačica, pokreću Školu trčanja na Pašmanu. Početak je 22. i 23.10. (subota i nedjelja).

- Oglas -

Kako trčati, koliko trčati, što obuti i odjenuti prigodom trčanja, što, kako i koliko jesti, kako trčati po kiši, hladnom ili vrućem vremenu, kada i koliko i što piti….. i još puno toga naučit ćete na prelijepom Pašmanu.

Jesen je pravo vrijeme za uspješan početak trkačke godine. More još toplo, klima blaga, priroda prekrasna, automobila skoro i da nema. Vidjeti ćemo početno stanje, pratiti vas i savjetovati kasnije pa na prvoj slijedećoj utrci, vjerujemo, biti će ugodnih iznenađenja. A zdravlje prije svega. Nije teško brže trčati, treba postići da se brže i više trči sa malo muke a mi znamo kako.

Preporuka za čitanje

Očekuje vas kvalitetan i jeftin smještaj te obilna i kvalitetna hrana za malo novca. Provod zagarantiran. Po dogovoru možete obići i neku od spilja na otoku te ostale prirodne ljepote a ima ih puno.

Prijavite se i pitajte o uvjetima boravka i smještaja na adresu: josipislandpasmancom@gmail.com ili na tel:091 591 57 49

Pogledajte komentare (0)
Na vrh stranice