Sada čitate
Skok u jesen!

Skok u jesen!

Već devetu godinu za redom Bedekovčanska udruga mladih (BUMA) organizira rekreativno zabavnu manifestaciju „Skok u jesen“. Nastao iz discipline skoka u dalj, a s godinama se proširio na druge discipline kao bacanje kugle, košarkaški i nogometni turnir, trčanje i mnoge druge. Ove godine po prvi puta organiziramo trail utrku u dužini od 25 i 13 kilometara uz kratku stazu koju smo imali do sada.

- Oglas -

U Zagorje nam stiže jesen i vrijedni Zagorci počinju sa pospremanjem zimnice, krumpira i kukuruza te kroz mjesec rujan tradicionalnom berbom grožđa. Protrčite zagorskim bregima kroz rodna polja i vinograde uz srdačne Zagorce koji Vas buju uvijek gostoljubivo primili na osvježavajuću kapljicu. Ugostili bumo Vas na našim Bedekovčanskim jezerima, Bajerima gdje smo mnogi našli osvježenje u ove vruće ljetne dane, a strastveni ribiči aktivnosti kroz cijelu godinu.

Festival mladih “Skok u jesen će trajati tri dana, od petka do nedjelje. U petak imamo poučna predavanja i kreativne radionice za mlade. U subotu nas čeka aktivan dan prepun sportova i igara. Započinje sa trail utrkom u 10:00 sati. U 14 sati počinju natjecanja u bacanju kugle i skoku u dalj, a paralelno se održavaju turniri u malom nogometu, uličnoj košarci, beli i jambu. Zabavite se kroz dan sa raznim aktivnostima ili jednostavno potražite osvježenje u jezerima. Za izdržljive koji se zadrže do nedjelje imamo igre za klince u prijepodnvnim satima, koncert limene glazbe poslijepodne i u večernjim satima tribine za mlade i večer poezije.

Preporuka za čitanje

U subotu nas zabavlja bend i DJ do kasnih večernjih sati.

Najava utrke

Pogledajte komentare (0)
Na vrh stranice