Sada čitate
Skok u jesen

Skok u jesen

Ove godine će se (8.9.2018.) po drugi puta održati Skok u jesen trail kao dio događaja „Skok u jesen“ koji se pod redateljskom palicom Bedekovčanske udruge mladih odvija već jubilarnu desetu godinu za redom.

- Oglas -

„Skok u jesen“ je priča koja se razvila iz discipline skoka u dalj, a kroz godine se proširio na druge: bacanje kugle, košarkaški i nogometni turnir, trčanje na stazi duljine 5 km. Ove godine po drugi puta će se održati trail utrka u dužini od 25, 13 i 6,5 kilometara.

U Zagorje nam stiže jesen i vrijedni Zagorci počinju sa pospremanjem zimnice, krumpira i kukuruza te kroz mjesec rujan tradicionalnom berbom grožđa. Protrčite zagorskim bregima kroz rodna polja i vinograde uz srdačne Zagorce koji Vas budu uvijek gostoljubivo primili na osvježavajuću kapljicu. Ugostiti ćemo Vas na našim Bedekovčanskim jezerima, Bajerima gdje smo mnogi našli osvježenje u ove vruće ljetne dane, a strastveni ribiči aktivnosti kroz cijelu godinu.

U subotu nas čeka aktivan dan prepun sportova i igara. Započinje sa trail utrkom u 10:00 sati. U 10:30 počinju igre za klince, u 14 sati bacanje kugle i košarkaški turnir u srednjoškolskoj dvorani, dok je u 15:30 natjecanje oko kojega je izgrađen cijeli događaj- skok u dalj. Zabavite se kroz dan sa raznim aktivnostima ili jednostavno potražite osvježenje u jezerima. U 16:30 započinje glazbeni program do kasnih večernjih sati. Također, za potpuni doživljaj, općina Bedekovčina je kao podršku događaju odobrila kamp za natjecatelje trail utrke – livadu pored ugostiteljskog objekta na jezerima.

PRIJAVI SE I TI i doživi nezaboravno iskustvo u prirodi!

Prijave za utrku: https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/728

 

 

Pogledajte komentare (0)

Odgovori

Na vrh stranice