Sada čitate
Salomon dječja obuća

Salomon dječja obuća

Djeca su neprestano u kretanju i zato je iznimno važno da im obuća nudi maksimalnu sigurnost i oslonac pri različitim aktivnostima. Kao i odrasli, djeca trebaju obuću koja je stabilna, dobro obuhvaća stopalo, nudi dovoljno amortizacije i prianjanja na različitim vrstama podloge.

- Oglas -

ZNAMO DA DJEČJA STOPALA NISU DO KRAJA RAZVIJENA

S tim na umu, Salomon je svojim dugogodišnjim iskustvom na području obuće razvio dječju obuću od potpuno istih materijala kao modele za odrasle, samo su prilagođene još nerazvijenim dječjim stopalima.

TEHNOLOGIJE ZA ODRASLE, PRILAGĐENE DJEČJIM STOPALIMA

Salomon dječja obuća koristi iste tehnologije, kao modeli za odrasle, ali ne smetaju razvoj djeteta. Tako je postignuto savršeno pristajanje, niska težina i poznata Salomonova udobnost.

VISOKA KVALITETA I IZDRŽLJIVOST

Jedna od tehnologija koju će djeca brzo prihvatiti je iznimno izdržljiva vezica QUICKLACE™, koja odlično obuhvaća stopalo po cijeloj njegovoj dužini. Budući da je ne treba vezati, djeca će joj se posebno veseliti. Suvišan dio vezice može se spremiti u džepić na jeziku i tako ih neće smetati pri njihovim aktivnostima. Robusna i izdržljiva izrada brine da vaši najmlađi mogu bezbrižno trčati i po najzahtjevnijim terenima, a otporan i kvalitetan potplat CONTAGRIP® garantira da će vas djeca lako slijediti bez obzira na vrstu podloge.

SALOMON DJEČJA OBUĆA – Za bezbrižnu igru u prirodi!

Više o dječjoj obući  Salomon: www.salomon.com

Pogledajte komentare (0)

Odgovori

Na vrh stranice