Sada čitate
Reebok Zagreb Run – trči više!

Reebok Zagreb Run – trči više!

Promo

Smatraš se trkačem i možeš istrčati 10 kilometara? Ako je odgovor potvrdan, pridruži se Reeboku na prvom ovogodišnjem „Reebok Zagreb Run-u“. Kroz četiri treninga, koji će se održati na različitim lokacijama u Zagrebu, uvodimo trkačice i trkače u novu sezonu urbanog trčanja.

- Oglas -

Kroz ulice vodit će vas dva iskusna trenera, a nakon treninga nastavljamo druženje i dijelimo nove Reebok Floatride Run Ultraknit tenisice. Osim što ih možeš osvojiti, u njima možeš odraditi i trening jer osigurane su testne tenisice. Također ne moraš brinuti gdje ćeš ostaviti svoje stvari za vrijeme treninga jer imamo svlačionice.

Termin prvog treninga: 18. travnja u 18 sati

Lokacija: Running Gate, Vlaška 129, Zagreb

Broj sudionika: 30

Ukoliko želiš prihvatiti izazov i biti jedan od 30 trkačica i trkača koji će istrčati Zagreb i osvojiti nove Floatride tenisice, prijavi se na –> www.trcanje.hr/reebok-zagreb-run-01/ 

Preporuka za čitanje

Floatride Run Ultraknit tenisice stvorene su za trčanje na duge staze. Vrhunski uložak ublažava doticaj s podlogom, a pleteno gornjište daje prozračnost i jedinstven vizualni identitet. Bešavno gornjište prilagođava se obliku vašeg stopala za iznimnu udobnost, a niski dizajn omogućuje slobodu pokreta gležnjeva prilikom kretanja. Superlagani međupotplat s izvrsnim odskokom omogućuje izdržljivo amortiziranje, obrub od materijala EVA oko vanjskog dijela daje čvrstu podršku za držanje stopala u središtu i ultratanki vanjski potplat od gume rebrastog dizajna omogućuje lagan dodir s tlom.

Zagreb te zove, prihvati izazov i dođi na „Reebok Zagreb Run“ jer ovdje trčimo više!

#ReebokRunning #FeelTheFloatRide #BeMoreHuman

Na vrh stranice