U subotu, 14. listopada 2017. na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu s početkom u 9.00 sati, a povodom PINK dana borbe protiv karcinoma dojke, održati će se osma Story utrka na štiklama. Cilj PINK dana je istaknuti važnost ranog prepoznavanja karcinoma dojke i ukazati na potrebu redovnih pregleda i samopregleda dojki.

Prvih 100 prijavljenih natjecateljica na dar dobivaju dizajnerske majice by eNVy room, dok tri prva mjesta očekuju još vrijednije nagrade. Iako se utrka na minimalno 5o metara čini jednostavnom, u potpeticama se to nikako ne može nazvati laganim trčanjem.

Majica za prvih 100 prijavljenih natjecateljica.

Prva nagrada je 10.000 kuna na potrošačkoj kartici American Express, a pobjednica se obvezuje od nagrade 5.000 kuna uplatiti Udruzi P.I.N.K. life – Pogled iz novog kuta

Druga nagrada je poklon bon u vrijednosti od 3.000 kuna

Treća nagrada je poklon bon u vrijednosti od 2.000 kuna studia ljepote Marcela

Story PINK utrka u štiklama 2016. Photo: Robert Gaspert

Na utrku se mogu prijaviti svi punoljetni natjecateljice/i na način da pošalju e-mail s naznakom STORY PINK ŠTIKLA PRIJAVA s osobnim podacima (ime i prezime, datum rođenja, adresa i broj telefona i veličinu cipele) na story@story.hr. Prijave se primaju najkasnije do 12. listopada 2017.

Sve natjecateljice u subotu, 14. listopada u 9.00 sati trebaju doći na info pult Story PINK utrke na štiklama i osobnom iskaznicom, zbog dodijeljivanje rednog broja za utrku te mjerenje potpetica.

VISINA POTPETICA u kojima se trči mora sadržavati sljedeće parametre:

  • ne smije biti niža od 8 centimetara
  • ne smije biti šira od 2 centimetra

Prošlogodišnje mjerenje potpetica. Photo: Robert Gaspert

PROGRAM UTRKE:

9:00h  registracija natjecateljica

9:45h  aerobik zagrijavanje, hod natjecateljica u štiklama

9:50h  KVALIFIKACIJSKE UTRKE- pobjednice svake ulaze u finalnu utrku

10:10h  FINALNA STORY UTRKA NA ŠTIKLAMA

10:15h  proglašenje pobjednice “Utrke na štiklama” i dodjela nagrada

10:20h  prigodni govori uvaženih uzvanika

10:30h simbolična povorka podrške Story PINK Day „sačuvajmo zdrave dojke“ prema Trgu Petra Preradovića

U suradnji s Hrvatskom liječničkom komorom i Udrugom P.I.N.K life, časopis Story vas poziva da podržite PINK dan i javnozdravstvenu kampanju „Sačuvajmo zdrave dojke“, pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, Ministra zdravlja, Gradske skupštine Grada Zagreba i gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića.

Pravila sudjelovanja pročitajte na www.story.hr .

 

 

fb-share-icon0