Sada čitate
Otvoreno prvenstvo Zagreba u trailu na 3. izdanju Medvednica traila

Otvoreno prvenstvo Zagreba u trailu na 3. izdanju Medvednica traila

U nedjelju 28.5.2023. starta treće izdanje zagrebačke trail utrke – Medvednica trail, a u sklopu utrke održat će se i prvo izdanje Otvorenog prvenstva Zagreba u trailu.

- Oglas -

U sklopu utrke Medvednica trail održat će se i prvo izdanje „Otvorenog prvenstva Zagreba u trailu“ u organizaciji Društva športske rekreacije Aktivan život i Zagrebačkog atletskog saveza. Prvenstvo će se trčati povodom Dana grada Zagreba, koji je 31. svibnja te pod pokroviteljstvom Grada Zagreba i uz potporu Turističke zajednice grada Zagreba.

Na Otvorenom prvenstvu mogu sudjelovati svi zainteresirani što znači da nastupiti mogu natjecatelji iz Hrvatske i inozemstva bez obzira jesu li članovi atletskih klubova, drugih sportskih klubova ili su individualci. Službena staza Otvorenog prvenstva Zagreba u trailu je „PLAZUR 30K“ i svi koji prijave ovu dužinu na utrci Medvednica trail ulaze u natjecanje te će biti rangirati na ljestvici prvenstva.

Nije potrebna posebna prijava za sudjelovanje na Prvenstvu, već je dovoljno redovnim putem prijaviti stazu „Plazur 30K“.

Informacije i prijave na www.medvednicatrail.run/plazur-30k/

Pročitajte raspis “Otvorenog prvenstva Zagreba u trailu” (PDF)

Zagrebački atletski savez osigurao je posebne medalje i pehare za najuspješnije – prva tri mjesta u muškoj kategoriji i prva tri mjesta u ženskoj kategoriji.

“Na ovaj način pratimo europske i svjetske trendove u atletici, a zahvaljujući prijateljima iz DŠR Aktivan život, povezujemo aktivne, registrirane atletičare i trkače rekreativce kojih je, zahvaljujući upravo sportskim entuzijastima, svakim danom sve više. Vjerujemo kako će Otvoreno prvenstvo u sklopu utrke Medvednica trail biti još jedno uspješno i zanimljivo natjecanje koje će obogatiti zagrebačku sportsku ponudu te nadamo se postati tradicionalno.“

– izjavio je tajnik Zagrebačkog atletskog saveza Srećko Opašić.

Medvednica trail dio je Zagreb Run kup natjecanja koje obuhvaća 4 različite utrke koje se održavaju u Gradu Zagrebu. Prijave i dodatne informacije o ovom kup natjecanju nalaze se na www.zagreb.run.

Pogledajte komentare (0)

Odgovori

Na vrh stranice