Sada čitate
Nove adidas tenisice Megabounce

Nove adidas tenisice Megabounce

Uredništvo portala

Zaboravite na uniformiranost, zatvorenost i kopiranje ostalih – vi ste jedinstveni i adidas to jako dobro zna. Poznavajući potrebe svojih kupaca adidas je unutar kolekcije za trčanje proljeće/ljeto 2009 na tržište lansirao novu liniju tenisica Megabounce koje su prilagođene trkačima, ali i onima koji se dobro osjećaju u street wear varijanti. Izrađene su od materijala laganih poput pera što ih čini najdorađenijim tenisicama za trčanje do sada.

- Oglas -

Ova tenisica namijenjena je muškoj populaciji, ali ni žene neće ostati zakinute uz posebne modele nadopunjene atraktivnim tirkiznim i ružičastim elementima u predjelu ćelija. Upravo su pažljivo raspoređene bounce ćelije posebnost ove linje sa zadatkom da na najbolji mogući način amortiziraju udarac pri dodiru noge s tlom. Donedavno taj zadatak su ispunjavale tenisice unutar Microbounce linije, no sada je tu i Megabounce s još većim i atraktivnijim učinkom.

Uz udobnost, prijenosnici unutar bounce ćelija omogućavaju maksimalan povratak energije te daju osjećaj lakoće i poletnosti pri trčanju ili hodanju. Ovisno o modelu ćelije mogu biti smještene na straženjm dijelu đona ili cijelom njegovom površinom.

Model Megabounce 09 ima ćelije na straženjem dijelu đona koje se po sredini spajaju s izbrazdanim prednjim dijelom za efekt boljeg prianjanja podlozi. Gornjište je dizajnirano na način da što bolje drži stopalo zajedno s meš dijelom s ClimaCool sustavom ventiliranja koji omogućava optimalnu temperaturu stopala tijekom cijelog nošenja. Dodatno je ukrašen i s tradicionalne adidasove tri pruge.

Model Megabounce + 09 ima ćelije koje amortiziraju udarac cijelom dužinom đona te prianjajuće kombinirano gornjište od prozračnog meša i umjetnih materijala.
Spomenuti model dodatno je nadograđen i čini treći model Megabounce + Dlx 09 s gornjištem od umjetnih materijala i sa sjajnim elementima koji su zaslužni za naziv Deluxe.

Preporuka za čitanje

Svejedno da li se radi o završavanju jutarnje rute od 5 kilometara, užurbanog hoda do radnog mjesta ili istrčavanju maratona, ove tenisice dati će poticaj kako biste nastavili dalje. Za one za koje utrka nikad ne prestaje, jedinstvena Megabounce povezanost počinje od prvog trena kada ih obujete.

www.adidas.com/running

Sponzorirani članak

Pogledajte komentare (0)
Na vrh stranice