Sada čitate
Maraton sa zrnom soli

Maraton sa zrnom soli

Predstavljamo vam jedinstvenu trkačku poslasticu – nezaboravnu utrku stonskim zidinama koja će se održati 23.9.2018. Bilo da ste prekaljeni maratonac, koji traži novi izazov ili rekreativac koji pomiče svoje granice i trči za doživljajem, ovo je prava utrka za vas!

- Oglas -

Možete birati vlastiti izazov: 4 km, 15 km ili 42 km – u svakome od njih naći ćete se pred zidom – i to najduljim obrambenim zidom u Europi.

No, za vas on neće predstavljati prepreku, nego veličanstvenu arenu za nezaboravnu utrku. Uspinjat ćete se njegovim strmim stubama od Malog Stona do nazubljenih kamenih kula i tvrđava, poskakivati u spustu prema zbijenim stonskim krovovima, s pogledom koji doslovno oduzima dah: na zrcalnu površinu najstarije europske solane, na plodna zelena polja i najplavije more na planetu.

Najkraća utrka završava u Stonu, a oni odvažniji jurnut će tankim nasipom između solane i mora prema jugu, prema samoj peti Pelješca, u divlje carstvo mediteranske šume i čagljeva. Njihov je cilj povratak u Ston, dok maratonci nastavljaju dalje, kroz plodno stonsko polje do obala malostonskog zaljeva, načičkanog bogatim morskim đardinima.

Preporuka za čitanje

Prihvatite izazov i istrčite ovaj pikantni maraton sa zrnom soli. Rezultat ćete možda zaboraviti, ali Ston ćete pamtiti zauvijek!

Prijave i info na www.ston-wall-marathon.com

Pogledajte komentare (0)
Na vrh stranice