Sada čitate
4. DuRun10K – Novogodišnja utrka u Dubrovniku

4. DuRun10K – Novogodišnja utrka u Dubrovniku

DuRun10K jedinstvena je atletska utrka koja se po četvrti puta održava u Dubrovniku. Start je 1. siječnja 2018. na Stradunu u 14:00h, a vjerujemo kako se posebnost  ove utrke ne treba posebno naglašavati. Ljepota njezine trase s početkom i završetkom u povijesnom središtu na čuvenom Stradunu i staza s koje se pruža prekrasan pogled na staru dubrovačku luku i na otok Lokrum, dovoljna su pozivnica da aktivni budete i na prvi dan 2018. godine.

- Oglas -

Start prošlogodišnjeg DuRun-a na Stradunu

Utrka je međunarodna te otvorena za natjecatelje svih dobnih skupina. U startni paket uključena je i ulaznica za obilazak Zidina, a kotizacija za utrku iznosi 150 kuna. Ukoliko se prijavite do 30.11. startninu ćete platiti 120 kuna.

Startni paket sadrži:

  • platnenu vrećicu za tenisice s logom utrke,
  • atletsku dri-fit majicu,
  • besplatan ulazak na zidine za natjecatelja i njegovu pratnju (do tri osobe)
  • energetski gel.
U startni paket uključena je i ulaznica za obilazak Zidina

Iskoristite priliku i posjetite jednu od najpoznatijih svjetskih destinacija, dočekajte Novu godinu uz koncert Dine Merlina na Stradunu, a za prvu aktivnost u Novoj 2018. izaberite trčanje na 10km. I ove će godine baklja mira, u organizaciji Peace Runa, krenuti upravo na DuRun utrci.

Prijave su otvorene na http://www.utrka.com/utrke/durun10k/2018/info/, a dodatne informacije dodatne informacije na www.durun10k.com .

Preporuka za čitanje

 

 

Pogledajte komentare (0)
Na vrh stranice