Sada čitate
2. humanitarna utrka grada anđela

2. humanitarna utrka grada anđela

Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina, u suradnji sa Sportsko rekreativnim društvom 315 Sjeverozapad i Udrugom Active Vita, organizira 2. humanitarnu utrku grada anđela, koja će se održati u nedjelju 9. svibnja 2021.

- Oglas -

 

Cjelokupan iznos startnina ove humanitarne utrke bit će uplaćen na račun Opće bolnice Varaždin – za odjel pedijatrije, a sve troškove organizacije utrke, kao i nagrade za prva tri mjesta u apsolutnoj ženskoj i muškoj kategoriji, organizatori pokrivaju zahvaljujući donacijama sponzora.

Start utrke 9. svibnja bit će u 10.00 sati na Kapucinskom trgu, a staza dužine 4,85 kilometara prolazi gradskim ulicama i bedemima Starog grada. Vremenski limit za završiti utrku je 90 minuta pa organizatori pozivaju sve ljude dobre volje, i one kojima trčanje nije primaran sport, da se priključe.

Za prikupljanje sredstava u ovoj humanitarnoj utrci u Zagrebačkoj banci je otvoren poseban transakcijski račun:

IBAN: HR3523600001502907846

Pri uplati kod opisa plaćanja upisati: 2. utrka grada anđela + Ime i Prezime sudionika utrke. U slučaju da uplaćujete za više osoba, organizatori vas mole da unesete imena i prezimena svih sudionika za koje uplaćujete. Ako sustav banke ne prepoznaje primatelja upisom IBAN-a, upišite: ZSUGV (Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina), Graberje 31, Varaždin.

„Imajmo na umu da je ovo humanitarna utrka pa rezultat, tj. plasman nije u prvom planu. Cilj je učiniti dobro djelo i pomoći malenim borcima u bolnici, tako da je svaki sudionik koji završi utrku – pobjednik“, poručuju organizatori.

U slučaju da se utrka ne uspije održati s obzirom na epidemiološku situaciju, cijeli iznos bit će vraćen uplatiteljima ako to zatraže. Cijeli iznos koji se ne vrati biti će uplaćen u navedenu svrhu humanitarne utrke.

 

Prijave na: www.stotinka.hr/hrv/utrka/4074/prijava_na_utrku

 

 

 

 

 

Pogledajte komentare (0)

Odgovori

Na vrh stranice