1. Osječanka 250 – Run Up utrka od 16 katova

Udruga neboderskih trkača po prvi put u Hrvatskoj organizira međunarodnu sportsko rekreacijsku utrku brenda “Ditta Run Up” u kategoriji do 20 katova pod nazivom Osječanka 250. Utrka će se održati 9. studenog 2019. godine s početkom u 10 sati u stambeno – poslovnoj zgradi Trg slobode 8 u Osijeku.

- Oglas -

Ovo je jedina Run Up utrka na svijetu koja u sebi nosi čak 4 različite utrke Super mega, Mega, Solo i Duo (4 ukupne kategorije i 12 starosnih kategorija, 52 kategorije muški i 52 kategorije žene) i druga certificirana Run Up utrka u Hrvatskoj od strane TWA (Towerrunning World Association), jedine svjetske organizacije za disciplinu trčanja stepenicama. Rezultati ove utrke boduju se u svjetskom kupu u trčanju stepenicama.

Stambeno – poslovna zgrada, Trg slobode 8 u Osijeku kao domaćin prve Osječanka 250 utrke.

Kategorije:

  • Super mega ( 3 x 16 katova)
  • Mega ( 2 x 16 katova)
  • Solo ( 16 katova)
  • Duo ( dvije osobe trče 16 katova, a rezultati se zbrajaju)

Prijave se šalju na adresu entuzijastazauvjek@gmail.com (ime i prezime, datum rođenja, država i prijava samo jedne utrke). Plaćanje startnine moguće je poštanskom uplatnicom ili u banci te gotovinom na dan utrke no uz napomenu kako je na dan utrke startnina 50% viša. Također svi gledatelji nagrađuju se “Run up diplomama” za navijanje na utrci.

Detalje o utrci, kao i visinu pojedine startnine pogledajte na

udruga-neboderskih-trkaca.hr

Ukoliko želite pomoći u organizacije ove utrke, javite se na email adresu utrke uz napomenu kako biste željeli volontirati na Osječanki 250.

Pogledajte komentare (0)

Odgovori

Na vrh stranice