Sada čitate
Sportkon konferencija postaje besplatna

Sportkon konferencija postaje besplatna

Sportkon konferencija, najavljena za 06. i 07.11., neće se otkazivati ali prelazi u online izdanje i postaje potpuno besplatna.

- Oglas -

Zbog svima dobro poznate situacije, konferencija se ne može održati u zamišljenom formatu i zatvorenom prostoru stoga se svi predavači i teme sele na video format. Svi koji se registriraju moći će konferenciju pratiti online na našem YouTube kanalu www.youtube.com/utrkacom.

Konferencija je zamišljena kao platforma za komunikaciju između aktivnih rekreativnih i profesionalnih sportaša, organizatora sportskih događaja, sportskih doktora, nutricionista, psihologa, fizioterapeuta i trenera. U prvi plan stavljena je promocija zdravog i fizički aktivnog stila života.

Prijave su otvorene na www.sportkon.com

„Zašto smo to napravili i konferenciju ipak stavili bez kotizacija? Prije svega iz sebičnih razloga. Mi smo trkači i nas zanimaju teme koje će biti prezentirane na konferenciji. Osim toga ne želimo da trud predavača i nas samih propadne. Svatko tko se okušao u organizaciji zna što to znači. Naravno, bitni ste nam i vi sudionici jer želimo sportskoj zajednici ponuditi nešto novo i zanimljivo. Video produkcija nije besplatna, pogotovo na razini koju mi želimo. Ukratko i transparentno, ovo je naš veliki rizik u koji ulazimo svjesno. „ – rekao nam je Goran Antonović iz organizacije

Lista predavača poprilično je puna pa ćete tako moći slušati Nedeljka Vareškića – glavnog urednika portala trčanje.hr, Marka Bićanića – ultramaratonca, tu su još i Pavao Vlahek, dr. med., specijalist fizikalne medicine i rehabilitacije, Đurđica Orepić – Hrvatska Ironwoman i mnogi drugi.

Ukoliko ste već rezervirali svoj dolazak na konferenciju, samo se iz tenisica preobujte u kućne šlape jer ova predavanja možete pratiti iz naslonjača.

Pogledajte komentare (0)

Odgovori

Na vrh stranice