Sada čitate
Salomon RX – aktivna regeneracija

Salomon RX – aktivna regeneracija

Poslije napornog treninga, razmazite svoja stopala ljetnom obućom, koju nećete loviti na svakom koraku, a koja vam istovremeno nudi obuhvat, amortizaciju, prozračnost i stabilnost. Japanke sa svim karakteristikama trkačkih tenisica, namijenjene za slobodno vrijeme.

- Oglas -

Linija obuće Salomon RX dizajnirana je od najboljih Salomon sportaša i stručnjaka za obuću. Sportaši su nakon treninga i utrka trebali obuću u kojoj će stopala i mišići odmarati. Najviši zahtjevi i težnja k savršenstvu doveli su do linije proizvoda koja će biti vaš idealni partner za svakodnevno nošenje

Namijenjene za svakodnevno nošenje ili opuštanje nakon sportskih aktivnosti

Japanke SALOMON RX BREAK bit će vaš idealni partner kad nakon napornih sportskih aktivnosti, tenisice zamijenite prozračnijom i udobnijom obućom, koju neće željeti izuti ni oni koji puno vremena provode na nogama. Svojom mekoćom, udobnošću i niskom težinom omogućavaju odmor vašim stopalima i bržu regeneraciju mišića!

SALOMON RX BREAK

Uz pomoć 360 stupanjskog obuhvata rista, imat ćete osjećaj da nosite pravu sportsku obuću, a ne japanke. Budući da je stopalo fiksirano, hod je udobniji i pravilniji. Tehnologije OS Tendon i OS Muscle brinu za pomoć pri odrazu i amortizaciju, pa će vaš korak biti lagan, a mišići opušteni. Uz potplat Contagrip® samouvjeren korak je zagarantiran.

U RX liniji obuće za slobodno vrijeme pronaći ćete još RX MOC 3.0 IN RX SLIDE 3.0.

SALOMON RX MOC 3.0

Iznimna prozračnost, niska težina i mekoća, razmazit će vaša umorna stopala. Za dodatnu udobnost RX MOC 3.0. i RX SLIDE 3.0 brine kožni uložak. Oni koji žele dodatni obuhvat u petnom dijelu, posegnut će za modelom RX MOC 3.0, dok će pristaše brzog obuvanja oduševiti RX SLIDE 3.0

SALOMON RX SLIDE 3.0

SALOMON RX – aktivna regeneracija za vaša stopala!

Linija SALOMON RX proizvoda

Više na www.salomon.com

 

Pogledajte komentare (0)

Odgovori

Na vrh stranice