Sada čitate
ITRA dobila novu predsjednicu!

ITRA dobila novu predsjednicu!

ITRA (The International Trail Running Association) Međunarodno udruženje za trail trčanje objavilo je da je Janet Ng izabrana za predsjednicu, zamijenivši Boba Crowleyja, kako bi vodila najveću svjetsku udrugu za trail trčanje.

- Oglas -

Janet je upravni odbor organizacije izabrao za predsjednicu ITRA-e u subotu 11.09.2021. nakon ostavke Boba 04.09.2021. Janet je od 2015. blagajnica i članica Izvršnog odbora udruge.

Obučena za odvjetnicu, Janet je počela s trail trčanjem prije dva desetljeća. Također je više od desetljeća organizatorica utrka i volontira u trail utrkama u zemlji i inozemstvu. Janet je predsjednica Trail Running Association iz Hong Konga i direktorica utrke i suosnivačica Vibram Hong Kong 100.

Janet će biti prva žena predsjednica ITRA -e.

Evo što je Janet tim povodom izjavila:

“Čast mi je što sam dobila povjerenje članova našeg Upravnog odbora za novog predsjednika ITRA -e. Uzbuđena sam što ću voditi ovu jedinstvenu organizaciju jer se naš sport počinje ponovno otvarati u mnogim zemljama svijeta. Pandemija je povećala interes za trail trčanje na otvorenom i očekujemo da će se naša zajednica brzo proširiti. Pozdravljamo sve koji vole naš sport i dijele naše vrijednosti.

Kao neprofitna organizacija posvećena trail trčanja, ITRA će nastaviti razvijati široku paletu usluga i alata za trkače i organizatore utrka. Ovdje smo da služimo međunarodnoj trail trkačkoj zajednici i njezinim članovima sa sva četiri kraja svijeta. Posebno bih voljela vidjeti povećanje sudjelovanja žena u trail trčanju. Imajući to na umu, ITRA tim nastavit će raditi ruku pod ruku s trkačima i organizatorima, osluškivati ​​njihove potrebe i želje te im pomoći u postizanju njihovih individualnih ciljeva i snova.

Željela bih zahvaliti Bobu na značajnom doprinosu ITRA -i i trail trkačkoj zajednici tijekom godina. ”

Pogledajte komentare (0)

Odgovori

Na vrh stranice