Sada čitate
ZAGREB 21 i HEINEKEN 0.0

ZAGREB 21 i HEINEKEN 0.0

Pola maratona uz potpun pivski okus s 0% alkohola. Sada možeš!

- Oglas -

Noga pred nogu, noga pred nogu… i tako 21 km. Pola maratona nije šala, riječ je o zahtjevnoj kilometraži pri kojoj se gubi iznimno puno tekućine. Heineken dobro zna što znači napor zato što je nekoliko godina po cijele dane radio na tome da proizvede savršeno bezalkoholno pivo punog, pravog pivskog okusa. Rezultat tog napor se isplatio, a zove se Heineken 0.0 – savršeno pivo za prije, tijekom ili nakon sportskog napora.

ZAGREB21 powered by Heineken 0.0 jedna je od omiljenih regionalnih utrka kojom otvaramo proljetnu sezonu trčanja. Trkači iz cijele Hrvatske, ali i regije, okupit će se 27. ožujka 2022. i pojuriti prema odličjima i dobrim plasmanima. A cijelim putem će ih pratiti Heineken 0.0, savršeno osvježenje za one koji trče prema cilju, ali i prema vrhunskom pivskom okusu. Trkači su dosad samo sanjali pivo nakon utrke, a sada ga mogu popiti i prije pa čak i tijekom utrke zato što Heineken 0.0 sadrži 0% alkohola. Ova tvrdnja često izaziva nedoumicu kod tradicionalista koji sa skepsom gledaju na piva bez alkohola, no i oni će nakon prvog kušanja rado pojuriti prema Heinekenu 0.0 kada se požele osvježiti bez alkohola. Heineken 0.0 dobar je i za one koji jure prema smanjenom unosu kalorija jer na 330 ml sadrži svega 69 kalorija. Pridružite nam se na utrci, idemo zajednički nazdraviti trkačima junacima i pravom pivskom okusu bez alkohola.

Nedjeljno jutro u drugoj polovici ožujka ispred Nacionalne i sveučilišne knjižnice tradicionalno je mjesto okupljanje polumaratonaca iz cijele Hrvatske i trkački vjesnik proljeća. Ovogodišnji Zagrebački proljetni polumaraton zavrijedio je status World Athletics Road Label utrke te se nalazi u kalendaru Svjetske atletske federacije.

Preporuka za čitanje

Pola maratona uz puni pivski okus? To može samo Heineken 0.0 i utrka ZAGREB21.

Vidimo se na zagrebačkim ulicama.

Pogledajte komentare (0)
Na vrh stranice