Sada čitate
Strava za sve korisnike omogućila važnu funkcionalnost

Strava za sve korisnike omogućila važnu funkcionalnost

S naslovom  “Mir za svakog sportaša”, Strava je danas objavila kako za sve korisnike otvara (daje na besplatno korištenje) funkcionalnost koju nazivaju Beacon.

- Oglas -

“Kako bismo bolje podržali sigurnost i mir sportaša, odlučili smo Beacon – našu značajku dijeljenja lokacije uživo – učiniti dostupnim svima, pretplatili se na Stravu ili ne. Od danas svaki sportaš na svijetu može besplatno koristiti Beacon kada aktivnost snima na svom telefonu.” – poručili su iz Strave.

“Vjerujemo da je Strava mjesto za svakog sportaša i da svaki sportaš zaslužuje da se osjeća sigurno radeći svoj sport. No, za mnoge sigurnost pri redovitom trčanju ili vožnji nije gotova. Izradili smo Beacon – našu značajku dijeljenja lokacije uživo – kako bismo sportašima dali veću kontrolu nad vlastitom sigurnošću i kako bi bili povezani sa svojom zajednicom kad im je to najpotrebnije. No Beacon nismo učinili dostupnim bez pretplate.

Kako bismo bolje podržali sigurnost i mir sportaša, odlučili smo Beacon učiniti dostupnim svima, pretplatili se na Stravu ili ne. Od danas svaki sportaš na svijetu može besplatno koristiti Beacon kada snima na svom telefonu.

Svoju lokaciju uživo možete podijeliti s najviše tri osobe, a one će moći pratiti gdje se nalazite dok ne dovršite svoju aktivnost.

Krenuli smo pronaći održiv način da Beacon postane besplatan čak i bez pretplate, što obično pokriva troškove složenih integracija i troškova SMS -a. Dakle, dok svaki sportaš sada može besplatno koristiti Beacon iz aplikacije na svom mobilnom telefonu, samo pretplatnici mogu automatski dijeliti Beacon sa povezanih uređaja poput Garmin biciklističkih računala ili Apple Watch-a.

Preporuka za čitanje

Ako za snimanje svojih aktivnosti koristite sat ili biciklističko računalo, a niste pretplatnik, i dalje možete besplatno koristiti Beacon istovremeno sa svog telefona.

Nadamo se da će vam ova promjena olakšati uživanje u trenutku u kojem se nalazite i u sportu kojim se bavite – i donijeti spokoj vama i ljudima koje volite dok ste vani. Hvala svakom sportašu koji čini zajednicu sigurnijom, a sport pristupačnijim i zabavnijim. I hvala na povratnim informacijama – pomaže nam da učinimo Stravu boljom za sve.”

Izvor: www.strava.com

Pogledajte komentare (0)
Na vrh stranice