Sada čitate
Salomon SENSE

Salomon SENSE

Tražite trkačke tenisice u kojima ćete trčati po svim terenima?

- Oglas -

Odgovor je Salomon SENSE. Linija trkačkih tenisica koja je tako svestrana da ćete staru trkačku obuću zamijeniti samo jednim tenisicama. U liniji trkačkih tenisica SENSE naći ćete tri modela u kojima možete trčati po asfaltu, skrenuti na makadamski put ili otkrivati zahtjevnije terene. Za svoj omiljeni model odlučit ćete se s obzirom na vaš način trčanja. Konačno možete imati jedne tenisice, primjerene za sve vrste terena.

Što je zajedničko trkačkim tenisicama Sense?

Revolucionarno rješenje skriva se u jezgri tenisice i sastoji se od visoko-odzivnog potplata Energy cell+ i ekstremno lagane i izdržljive smjese OPAL. Zajedničko djelovanje oba materijala nazivamo TEHNOLOGIJA VIBE i ona učinkovito amortizira vibracije, smanjuje umor i mogućnosti povreda na dužim trkama. Trkačke tenisice SENSE zadržavaju izdržljivost i stabilnost trail trkačkih tenisica, a istovremeno imaju vrhunsku amortizaciju i iznimno nisku težinu.

S trkačkim tenisicama SENSE pitanje “Imam li primjerenu obuću?” više nije potrebno.

Obožavate trčanje u prirodi, ali vaša tehnika nije dovoljno dobra? Uz NOVE SENSE RIDE, usvojit ćete pravilne trkačke korake na svim terenima!

Dovoljno amortizacije da možete povećavati broj pretrčanih kilometara, tehnologija VIBE umanjuje umor, a stabilnost i vrhunski obuhvat stopala karakteristike su zbog kojih ćete biti spremni i na najduže trke, bez obzira na podlogu na koju naiđete.

Salomon SENSE Ride W

SALOMON SENSE RIDE – Vrhunska amortizacija. Lakoća cestovnih trkačkih tenisica. Izdržljivost i prianjanje trail trkačkih tenisica.

SENSE PRO MAX – amortizacija i svestranost na različitim trkačkim stazama.

Povremeni i teži trkači pažnja! Uz SENSE PRO MAX ćete sigurno, brzo i učinkovito unaprijediti svoje trkačke rezultate, a dodatnom amortizacijom bit ćete oduševljeni.

Savršena ravnoteža između zaštite i iznimne amortizacije, oduševit će vas na svim terenima i podlogama. Mekani doskoci i lagani prijelazi s petnog na prstni dio, uz SENSE PRO MAX pratit će vas bez obzira na vrstu podloge po kojoj ćete trčati.

Salomon SENSE Pro Max W

SENSE PRO 2 – priđite korak bliže prirodi i osjetite slobodu prirodnog kretanja dok trčite!

Iskusniji trkači iz linije SENSE izabrat će  model SENSE PRO 2. SENSE PRO 2 nudi savršenu ravnotežu između oslonca i prirodnog kretanja stopala. Koncept preuzet iz natjecateljske linije Salomon S-LAB, u potpunosti je prilagođen svakodnevnom trčanju. Idealan je za one koji žele spojiti slobodu prirodnog kretanja i izazove na novim trkačkim stazama.

Pogledajte Salomon TV – Wonderland video – “Wonderland” takes us into the fairy tale world that is waiting for all of us when we step out of our front doors and into the wonderful world of nature.

SALOMON SENSE – Živite spontano. Vrijeme je za igru!

Više informacija: salomon.com

Pogledajte komentare (0)

Odgovori

Na vrh stranice