Sada čitate
Pokret u koraku trkača i bajka u ušima malih slušača

Pokret u koraku trkača i bajka u ušima malih slušača

Pozivamo Vas da 11. rujna dođete u Ogulin na najbajkovitiju utrku hrvatske trkačke scene. Trčite stazama kojima kroče divovi, vještice i vile i dopustite da Vam očaravajuća priroda ogulinskog kraja oduzme dah!

- Oglas -

Ogulin trail je 5. kolo trail lige centralne Hrvatske, a utrka se održava 11.09.2021. u organizaciji Društva za športsku rekreaciju Koci podno čarobne planine Klek.

Ogulin je rodni zavičaj naše najpoznatije spisateljice za djecu, Ivane Brlić-Mažuranić i baš njeni likovi inspiracija su za ovu bajkovitu utrku. Regoč, Kosjenka, Stribor i Tintilinić likovi su koje, trčeći Ogulin trail, možete probuditi u sebi. Snažan i dobroćudan Regoč skriva se u svakome od nas. Nježna i znatiželjna Kosjenka budi u nama ljubav prema prirodi. Stribor je šumski starješina koji nas uči da budemo dobri prema prirodi jer ona pamti i vraća. Veseli i razigrani Tintilinići nas pozivaju da probudimo dijete u sebi i uživamo u svakom trenutku!

Dakle, na Ogulin trailu možete sudjelovati na jednoj od četiri utrke: Regoč (33 km), Kosjenka (13 km), Stribor (7,5 km) ili dječjoj utrci Tintilinić (1,5 km). Staze su dinamične i ispunjene prekrasnim prizorima planine Klek, brda Stožac, rijeke Dobre, šumom i livadama. Užitak za oči, dušu i svaki korak!

Svake godine sve je više trkača i posjetitelja pa se ove godine okupljalište i polazna točka seli u veći prostor – u Poredice, prostor bivše vojarne Sveti Petar.

Prijave i uplate mogu se izvršiti najkasnije do 01.09.2021. do 23:59 sati na web stranici Stotinka.hr. Startnina uključuje organizaciju utrke, startni broj, HGSS, hranu i piće na okrjepnim stanicama, eventualni prijevoz do cilja u slučaju odustajanja tijekom trke. Nakon navedenog datuma, nema mogućnosti naknadnih prijava, a za sve uplate izvršene nakon navedenog datuma, bit će izvršen povrat uplaćenih sredstava. Uplate i prijave nakon tog vremena mogu se izvršiti isključivo na dan utrke kod organizatora, te je za natjecatelja osiguran startni broj, bez startnog paketa. Dodatne informacije mogu se dobiti na e-mail ogulintrail@gmail.com te na kontakt telefon: 091/3655219 (Dario).

Ogulin trail obožava šume s kojima smo odrasli i koje su sastavni dio naših života, baš kao i najvažniji dio ove utrke. Upravo zato brinemo o njima i svake godine posadimo drveće kao nagradu za najmlađe i najbrže Tintiliniće. Tolerantni, oduševljeni različitošću želimo u svakome probuditi zajedništvo i snagu povezivanja i ljubavi prema prirodi i bajkama.

Uživanje u prekrasnoj prirodi upotpunjuje čitanje bajke za najmlađe i one koji se tako osjećaju. Chill put zona je mjesto odmora gdje će posjetitelji moći uživati u ilustracijama Gospođice Ure, posegnuti za knjigom ili jednostavno uživati u društvu svojih prijatelja, obitelji i četveronožnih ljubimaca.

Preporuka za čitanje

Nakon utrke, od 18:00 sati očekuje nas i after Ogulin trail tulum na kojem će odličnu zabavu osigurati 2 vrhunska DJ-a: Seraphim Codex i DJ Krnya! Osim njih, očekuje Vas i gost iznenađenja!

Također, za više informacija o nama bacite oko na www.ogulintrail.com i Facebook stranicu Ogulin Trail.

Ostavljamo Vam šum šume u uhu i žubor bajke da vam uljepša dan!

Ogulin Trail team!

Pogledajte komentare (0)
Na vrh stranice