Sada čitate
Otvorenje adidas shopa u Zagrebu

Otvorenje adidas shopa u Zagrebu

U novom adidas shop-u moći ćete pronaći brandove Performance i NEO (novi brand namijenjen mlađoj publici od 14 do 19 godina, s puno boja i mladenačkog dizajna za casual nošenje inspiriran tipičnim adidas sportskim dizajnom). U shopu se nalaze specijalizirani odjeli za pojedine sportove: trčanje s miCoach jedinicom*, nogomet, tenis, plivanje, dječji odjel, odjel muškog i ženskog treninga s techfit jedinicom**, te obuća za košarku i odbojku.

- Oglas -

Novi adidas shop najopremljeniji je do sada, a imat će i interaktivni korner gdje će se posjetitelji moći informirati o akcijama, novim proizvodima, kampanjama, nagradnim igrama, pretraživati adidasove internet i Facebook stranice te gledati najnovije videospotove i trailere o tehnološkim proizvodima iz adidasovog asortimana.

U sklopu prve ‘The Best Shop shopping noći’ i novotvoreni adidas shop će svim posjetiteljima u srijedu, 30.lipnja od 20-24 sata nuditi popust od 20 posto.

*miCoach jedinica dio je novog adidas shopa u kojem će posjetitelji moći saznati sve o adidas miCoach-u – inovativnom audio uređaju za trening koji radi zajedno s vama kako bi postigli svoje ciljeve. Interaktivna trening usluga razvijena je kako bi trkače motivirala, inspirirala te im omogućila da postanju bolji i dosegnu svoje ciljeve u treniranju, koji god oni bili. miCoach se sastoji od 3 dijela: senzora u ili na tenisici, monitora za srce na prsima te samog micoach pacera na ruci ili u džepu. Cijeli sistem je povezan bežično te za vrijeme samog treninga sakuplja sve informacije o vašem trčanju.

Preporuka za čitanje

**TECHFIT jedinica dio je novog adidasovog shopa u kojem ćete moći saznati sve o proizvodima s TECHFIT tehnologijom koja kombinirajući komprimirane materijale i mrežu izrađenu od termoplastičnog poliuretana omogućuje optimalne performanse na terenu te povećava fleksibilnost i otpornost.

Više o adidas proizvodima saznajte na www.adidas.com

Pogledajte komentare (0)
Na vrh stranice