Sada čitate
31. svibnja trčimo za Marijine obroke

31. svibnja trčimo za Marijine obroke

Marijini obroci Hrvatska, humanitarna organizacija koja u najsiromašnijim zajednicama svijeta osiguravaju obroke na mjestu obrazovanja, pozivaju vas da se uključite u Virtualni tjedan za Marijine obroke.

- Oglas -

Od 25. do 31. svibnja svaki dan na društvenim mrežama facebook.com/MarijiniObroci prikazivat će se razne aktivnosti u koje se mogu uključiti podupiratelji iz cijele Hrvatske. Tjedan će završiti humanitarnom utrkom u nedjelju, 31.svibnja, koju će moći trčati svi koji žele i mogu.

 

Pronađite 5 kilometara u vašoj blizini, prijavite se na utrku putem linka i donirajte kotizaciju od 55 kuna koja će nahraniti jedno dijete 5 mjeseci svakodnevnim školskim obrokom.

Svaki trkač koji se odluči prijaviti na utrku na svoj će e-mail primiti personalizirani startni broj. Trkači mogu isprintati startni broj i slikati se ili snimiti tijekom utrke kako bi s drugima podijelili atmosferu trčanja u svom gradu. Utrka će trajati kroz cijelu nedjelju, a najbolji trkači moći će podijeliti svoj rezultat na Facebooku Marijinih obroka i osvojiti nagradu.

Sve dodatne informacije pratite na Facebook eventu Marijinih obroka ili na web stranici.

 

VIŠE O ORGANIZACIJI

Marijini obroci su organizacija koja osigurava jedan obrok dnevno na mjestu obrazovanja kako bi privukla kronično siromašnu djecu u učionice, gdje dobivaju obrazovanje koje će im u budućnosti biti izlaz iz siromaštva. Marijini obroci hrane više od 1.6 milijuna gladne djece svakog školskog dana na četiri kontinenta, u zemljama poput Malavija, Liberije, Kenije, Sirije, Zambije, Haitija, Ugande, Južnog Sudana, Tajlanda i Indije, a prosječan trošak prehrane jednog djeteta Marijinim obrocima kroz cijelu školsku godinu iznosi 132 kune.

 

Pogledajte komentare (0)

Odgovori

Na vrh stranice