Sada čitate
Varaždinski polumaraton

Varaždinski polumaraton

U nedjelju 19. rujna u 10 sati starta utrka ispred stadiona Slobode. Staza vodi prva 4 km kroz grad, a ostatak kroz predgrađe Varaždina. Usporedno s glavnom utrkom na 21,1 km starta i utrka građana na 5 km koja u cijelosti prolazi ulicama grada. Valja istaknuti da polumaratonska staza ima AIMS-ov (međunarodna organizacija za maratone i cestovno trčanje) certifikat i da se službeno priznaju svi mogući rekordi koji se postignu na ovoj stazi, tako da su rekordi Drage Paripovića od 1:05 :17 h i Ide Kovacs od 1:16:02 h ponovo u opasnosti jer je staza ravna i pogodna za jurnjavu.

- Oglas -

Prvi u borbu za medalje kreću u 9 sati i 15 minuta najmlađi trkači i trkačice na nešto kraćim utrkama od 400 i 800 metara, a tu je već i tradicionalna utrka osoba s invaliditetom također na 800 metara.

Staza polumaratona bit će označena svaki kilometar, a neće nedostajati ni okrijepe na stazi.

Novčani fond nagrada je nešto manji ove godine zbog opće nam poznate situacije, ali to ne znači da se neće nagrađivati prvih šest u muškoj i ženskoj konkurenciji koji će dobiti novčane i robne nagrade novog sponzora utrke NIKE-a. Nisu zaboravljeni niti lovci na nagrade po kategorijama gdje će prvo troje i prve tri u svakoj kategoriji dobiti medalje i vrijedne nagrade NIKE-a. Svi ostali biti će počašćeni majicom, diplomom sa slikom ulaska u cilj , okrjepom, brzom obradom podataka, obilnim ručkom, ponekom pivom (što je u tradiciji utrke) i nadasve dobrim ozračjem i pozitivnim vibracijama.

Više tehničkih podataka, kako se prijaviti, gdje, zašto, starosne grupe itd. naći ćete u najavi utrke ili na www.tkmarathon95.hr

Preporuka za čitanje

Zato ne zaboravite – NEDJELJA 19. 9. 2010 U 10 SATI KOD STADIONA „SLOBODA“ U VARAŽDINU

TK Maraton 95

Pogledajte komentare (0)
Na vrh stranice