Sada čitate
J. Galloway: Od jogginga do maratona

J. Galloway: Od jogginga do maratona

Odlična knjiga poznatog američkog maratonca Jeffa Gallowaya, koja nas uvodi u svijet trčanja te nam nizom praktičnih savjeta omogućuje postizanje najboljih rezultata u trčanju na duge pruge i maratonu.

- Oglas -

Jeff Galloway nas upućuje kako poboljšati treninge i ubrzati trčanje skrećući nam pozornost na moguće ozljede, daje nam mjesečne programe trčanja te nas nadahnjuje, neovisno o našoj dobi i spolu da živimo zdravo. Pruža korisne informacije trkačima svih razina, od početnika, preko rekreativaca i amatera do vrhunskih trkača, opisuje fiziološke procese koji se u organizmu događaju tijekom trčanja, uvodi nas u planiranje, opisuje različita sredstva treninga za poboljšanje izdržljivosti i snage, daje detaljne savjete o pripremi i istrčavanju maratona i kraćih utrka, usmjerava vas na vaše mentalne snage, pomaže vam kod otkrivanja i pravilnog postupanja s ozljedama, pravilne prehrane, odabira dobrih tenisica…

Knjiga sadrži posebno poglavlje za žene, trudnice i pruže savjete za povratak u formu nakon poroda, te ostale pojedinosti u vezi trčanja korisne svim ženama. Također se bavi ljudima u poznijim godinama i pokazuje kako im trčanje može obogatiti život.

Općenito, knjiga je zbir znanja i dugotrajnog iskustva u kojoj će svaki trkač ili trkačica pronaći nešto za sebe.

Izdavač: Gopal d.o.o.

Pogledajte komentare (0)

Odgovori

Na vrh stranice