Sada čitate
Završila riječka zimska liga u trčanju

Završila riječka zimska liga u trčanju

Najmasovnija do sad, okupila je sveukupno 117 takmičara, sa impresivnim prosjekom od 62,63 trkača po utrci.

- Oglas -

Sveukupni pobjednik, prema očekivanju, postao je Vlado Starešinić iz ekipe 4 rijeke, drugi je Ivan Stanić iz ekipe Albona ekstreme, a treći Stjepan Cerovac također iz ekipe 4 rijeke, koja je postala i ekipni pobjednik. Kod žena, najbolja je bila Suzana Alberini iz ekipe Libor d.o.o. Kastav, druga, mlada Valentina Šćur iz Pule, a treća Dijana Kesonja, iz ekipe FC Active 1.

Isti poredak je i u kategoriji žena bez starosnog hendikepa. Kod muškaraca, bez starosnog hendikepa, pobjednik je Nikola Kereković iz ekipe Libor d.o.o., koji je pobijedio i u zadnje dvije utrke, a ukupno zauzeo 9. mjesto. Drugi je Tomislav Senčić, iz ekipe Radio maximum, a treći Luka Odović iz Sibirskih tigrova.

U ekipnom dijelu, pobijedila je, već spomenuta ekipa 4 rijeke, u sastavu Vlado Starešinić, Stjepan Cerovac, Alojzij Novak i Edvard Doljak, druga je ekipa Albona Ekstreme u sastavu Ivan Stanić, Lučano Sošić, Branko Vozila, Moreno Mohorović i Zoran Srdić, a treća ekipa Kvarner Ciclo sporta, u sastavu, Ildo Gržić, Robert Kišerlovski, Krešo Glavaš, David Marot i Petko Drakulić.

Da bi motivirali mlade trkače, organizatori su ove godine, osim kategorije bez starosnog hendikepa, odlučili proglasiti i najbolje kadete i juniore. Tako je kod kadetkinja najbolja (nažalost i jedina) postala Mia Šimičić, kod kadeta Filip Ljubetić i Dino Pelosa, svi troje iz ekipe TK Rival 3, kod juniorki najbolja je, i nažalost opet jedina, Valentina Šćur, a kod juniora je pobijedio Patrik Krpan iz ekipe Voćko Alu Ben iz Viškova, drugi je David Ivaninić, a treći Sanel Tubić. Drugo i treće plasiranom junioru bio je dovoljan samo jedan nastup da osvoje medalje. Nadajmo se da će ova činjenica privući više mladih natjecatelja u idućoj, 6. riječkoj zimskoj ligi, koja započinje 07.11.2009. tradicionalno, prvom utrkom u Kostreni.

Kompletni rezultati na http://melez.blog.hr

Pogledajte komentare (0)

Odgovori

Na vrh stranice