Sada čitate
Zajedno smo brži – utrka građana i policije

Zajedno smo brži – utrka građana i policije

Ministarstvo unutarnji poslova, povodom obilježavanja „Dana policije“, 30. rujna 2017. godine, na prostoru ŠRC Jarun, uz mnogobrojna druga događanja, organizira i manifestaciju pod nazivom „Zajedno smo brži“ – utrka građana i policije u trčanju. Trasa utrke biti će ukupne dužine 6,3 km i podrazumijeva dužinu jednog kruga oko ŠRC Jarun.

- Oglas -

Prijave na utrku dostupne su na web stranici: utrka.com/utrke/mup/2017/info/ do petka, 22.09.2017. do 12 sati. Podizanje startnih brojeva za utrku predviđene su na sam dan održavanja utrke, u vremenu od 9:00 do 10:30 sati u prostoru između ulaza Hrvatski sokol i Hrgovići na Jarunu. Start utrke je predviđen u 11:00 sati, a odvijanje same utrke biti će prema kategorijama iz RASPISA UTRKE, gdje će najbolji biti nagrađeni prigodnim nagradama.

Cilj zajedničkih aktivnosti povodom Dana policije je aktivno uključivanje građana u program obilježavanja Dana policije, zbližavanje građana i policije, unaprjeđenje odnosa i poboljšanje međusobne komunikacije koja bi dodatno doprinijela prepoznatljivosti rada policije, kao snage na koju se građani mogu osloniti sukladno samom sloganu „Sigurnost i povjerenje“.

Preporuka za čitanje

Pozivaju se svi zainteresirani građani i policijski službenici, koji se aktivno ili rekreativno bave trčanjem, ali i oni koji nisu nikada nastupali na sličnim utrkama da svojim sudjelovanjem doprinesu ovoj utrci.

Pogledajte komentare (0)
Na vrh stranice