Sada čitate
Održano poslijednje Salomonovo trkačko druženje

Održano poslijednje Salomonovo trkačko druženje

Jučer je Maksimiru održano poslijednje ovosezonsko Salomonovo trkačko druženje, ujedno i veliko finale nagradne igre u kojoj su najvjerniji polaznici mogli osvojiti Salomon X-Scream 3D GTX tenisice. Unatoč kišnom vremenu, šačica najupornijih ipak je odradila i ovo zadnje trkačko druženje za ovu godinu.

- Oglas -

11921895_10153537033364004_6227120664242755184_o

“Bilo je zapravo super! Zagrijavanje smo odradili pod krovom male pozornice, a trčali smo nešto kraću rutu i 20tak minuta se družili po Maksimirskim stazama. Atmosfera je bila super bez obzira na vrijeme.” – pohvalio se trener Darko Herak iz kluba RUN.HR i dodao: “7 trkača i trkačica je unatoč kiši došlo trčati s nama, tako mali broj trkača osigurao je i veliku napetost prilikom izvlačenja nagrada jer je uvjet da bi se osvojile tenisice bilo sudjelovanje na zadnjem trkačkom druženju. U bubanj smo stavili sve koji su sudjelovali na trkačkim druženjima ove sezone, za svaki dolazak dobili su jedan listić, a izvlačili smo dok nismo izvukli nekoga od prisutnih.”

Salomon tenisice

A sretni dobitnik bio je redoviti dolaznik Ivan Magdić: “Bio sam na svim druženjima na proljeće, a sada sam izostao sa samo jednog. Osim što sam jako sretan jer sam dobio tenisice koje već dugo gledam, još sam sretniji jer sam uz pomoć ovih druženja i trenera znatno poboljšao soju tehniku trčanja. A tenisice? Evo, baš se poklopilo da sam taman na ovom treningu isprobao baš X-Scream 3D GTX, i cijelo vrijeme dok smo trčali si mislim kako su dobre tenisice, i evo – sreća mi se osmjehnula.

Salomon X-Scream 3D GTX tenisice isprobao je i trener Darko: “I sam sam trčao u njima i isprobao ih konačno po kiši i moram reći da sam apsolutno oduševljen. Noge su mi ostale suhe unatoč tome što smo trčali po kišu i kroz lokve, a tenisice su lagane i baš je gušt trčati u njima!”

Preporuka za čitanje

Sa sretnim dobitnikom zakjučili smo i ovosezonska trkačka druženja. Pratila nas je dobra atmosfera i zadovoljni osmjesi. Pozdrav do sljedećeg trkačkog druženja.

salomon_100

 

Pogledajte komentare (0)
Na vrh stranice