Sada čitate
Obnavlja se utrka u Glini

Obnavlja se utrka u Glini

Upornost ali i rezultati Glinskog atletskog kluba urodili su plodom. Nakon šest godina uspjelo se obnoviti međunarodnu atletsku utrku Glina 2010.

- Oglas -

Posljednja utrka, četvrta po redu održana je 07.08.2004. godine uz proslavu Dana grada Gline kada je nastupilo 57 atletičara iz Hrvatske i susjednih država. Pobijedili su tada naš rekorder Drago Paripović koji je postigao i rekord staze u vremenu 42:55 u muškoj konkurenciji i gđa Ida Šurbek iz susjedne nam Slovenije (nastupila tada za AK Žumberak) također postigavši rekord staze u vremenu 51:02.

 

U organizaciji Glinskog atletskog kluba, pod pokroviteljstvom Grada Gline, ZŠU Grada Gline i DVD-a Glina, utrka će se održati 31.07.2010. godine uz obilježavanje Dana domovinske zahvalnosti, Dana pobjede i Dana grada Gline 5. i 6. kolovoza.

Zbog atraktivnosti staze, dobrih sponzorskih i novčanih nagrada u ukupnom poretku i po kategorijama, dobrih priprema koje su već u tijeku, očekuje se da će na utrci sudjelovati preko 100 trkača iz Hrvatske, Slovenije i drugih nam susjeda (najviše do sada).

Trčat će se na kružnoj asfaltiranoj stazi dužine 13,5 km. Bogati nagradni fond osiguravaju sponzori i ZŠU Grada Gline a osigurane su i novčane nagrade za najbolje u ukupnom poretku i po kategorijama.

Preporuka za čitanje

Glavni sponzor utrke je glinska privredna organizacija Vivera d.o.o. HiPP Group nosilac brojnih nagrada za uspješnost i kvalitetu a organizator očekuje da se uključe i drugi poslovni subjekti u gradu.

Organizator će se potruditi da osigura kvalitetnu sportsku manifestaciju, dobru zabavu i pravu feštu za sudionike i građane. Grad stoljetne i sportske tradicije to i zavređuje.

Organizator, GAK Glina

Pogledajte komentare (0)
Na vrh stranice