Sada čitate
Akcija uređenja staze za trčanje

Akcija uređenja staze za trčanje

Zelena čistka – Akcija čišćenja područja šume Savska Opatovina i uređenja staze za trčanje

U sklopu kampanje ZELENA ČISTKA (www.zelena-cistka.org) DŠR Aktivan život organizira akciju čišćenja područja šume Savska Opatovina kao i uređenje kros staze Savska Opatovina. Iza nas će ostati uređena i čista šuma kao i novouređena staza za trčanje dužine 7 km.

- Oglas -

Mjesto okupljanja:

  • TEAM 1 – objekt Ribolovnoga športskog društva Špansko (u blizini Metroa i hotela Holiday na Jankomiru) gdje ćemo se presvući za akciju. Nakon presvlačenja pješačimo cca 2km do mjesta čišćenja. Parking u blizini.
  • TEAM 2 – parking na kraju Petrovaradinske ulice (tik do savskog nasipa). Nema mjesta za presvlačenje!

Vrijeme okupljanja: subota, 21.04.2012 u 8:30h

Opis akcije: Na hrpe ćemo skupljati otpad koji je odbačen u prirodu (divlja odlagališta smeća), a kamion Čistoće će nakon nas doći i pokupiti prikupljeni otpad. Osim čišćenja i prikupljanja otpada, uređivat ćemo kružnu kros stazu Savska Opatovina. Staza se proteže od savskog nasipa, prolazi kroz šumu i polja Savske Opatovine i ponovno se vraća na savski nasip. Staza je jako lijepa i pogodna je za hodače, a pogotovo će biti zanimljiva trkačima željnih novih staza u blizini savskog nasipa. Staza je duga cca 7 km.

Trajanje akcije: 09-13h

Mapa s uputama: http://g.co/maps/7yxqm  

Oprema: Obući se prigodno za prikupljanje smeća; obavezno ponijeti rukavice za čišćenje, a tko ima neka ponese i škare za rezanje živice.

Preporuka za čitanje

Hrana i piće: Svako nosi za sebe. Obavezno ponijeti vodu!

Želite sudjelovati? – ispunite ovaj obrazac –https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDJFREpZdFNpSlVjNms4dkM2R3FfQXc6MQ#gid=0

Trčanje i ekologija su ALL IN!

 

Pogledajte komentare (0)
Na vrh stranice