Sada čitate
Velik interes za MAGENTA 1 B2B RUN

Velik interes za MAGENTA 1 B2B RUN

Promo

MAGENTA 1 B2B RUN, najveće okupljanje zaposlenika hrvatskih tvrtki ove će godine doživjeti svoje četvrto izdanje u četiri najveća hrvatska grada. Split, Rijeka, Osijek i Zagreb na jedan će dan postati mjesto okupljanja brojnih timova tvrtki iz privatnog i javnog sektora. Nova MAGENTA 1 B2B RUN sezona kreće sa splitske Rive u četvrtak, 10. svibnja, nakon čega slijede okupljanja u Rijeci (24. svibnja), Osijeku (14. lipnja) i Zagrebu (13. rujna).

- Oglas -

MAGENTA 1 B2B RUN Split

Poslovno događanje MAGENTA 1 B2B RUN namijenjeno je zaposlenicima hrvatskih tvrtki podijeljenih u tri kategorije: male, srednje i velike. Trči se na stazi od pet kilometara, a nužno je da tim iz svake tvrtke ima najmanje tri sudionika-zaposlenika. Iako natjecateljskog karaktera, MAGENTA 1 B2B RUN potiče na druženje s kolegama i predstavnicima drugih tvrtki, razvijanje timskog duha te fizičku aktivnost koja pozitivno djeluje i na zdravlje te doprinosi osjećaju zadovoljstva na radnom mjestu. Trčanje se pokazalo i kao najbolja vježba za poboljšanje funkcija mozga, fokusiranje i koncentraciju čime direktno utječe na radnu produktivnost.

MAGENTA 1 B2B RUN Osijek

Predviđa se da će ovogodišnji MAGENTA 1 B2B RUN u četiri grada okupiti više od 8.000 sudionika iz više od 500 tvrtki. Tvrtke iz cijele Hrvatske, koje žele uključiti svoje zaposlenike mogu se prijaviti na MAGENTA 1 B2B RUN internetskoj stranici. Cijena startnine iznosi 150,00 kn + PDV.

Za one koji još uvijek dvoje mogu li uspješno pretrčati pet kilometara, ove će godine prvi puta biti organizirani i MAGENTA 1 B2B RUN treninzi koji će voditi educirani treneri i trkači-ambasadori.

Preporuka za čitanje

MAGENTA 1 B2B RUN Rijeka

Naslovni sponzor događanja je Hrvatski Telekom, kojemu je MAGENTA 1 B2B RUN jedan od najvećih projekata internih komunikacija.

Više informacija o događanju pratite na: MAGENTA 1 B2B RUN Facebook stranica.

Pogledajte komentare (0)
Na vrh stranice