Sada čitate
Treća PluTrka – utrka za pse i ljude

Treća PluTrka – utrka za pse i ljude

Trčanje.hr

I ove godine Cest is d’Best u suradnji s portalom trcanje.hr, organizira, treću po redu humanitarnu utrku ljudi i pasa nazvanu PluTrka. PluTrka se održava u spomen na građevnog psa Pluta, najpoznatijeg zagrebačkog  četveronožnog čuvara gradilišta.

- Oglas -

Foto: zagrebački.info

Utrka će se održati u nedjelju 04. lipnja u 14:30 na zagrebačkom Zrinjevcu. Kronometarski start svakom timu koji se sastoji od čovjeka i psa, osigurati će nesmetani start na ovoj 800 metara dugoj trasi koja okružuje poznati zagrebački park.

Broj timova limitiran je na 100, a prijaviti se može na www.stotinka.hr. Pod rednim brojem 1. prijavljujete sebe, pod rednim brojem 2. svoga psa na način da u rubriku „ime“ upišete „pas“, a u rubriku „prezime“ ime psa.

Minimalna startnina za PluTrku iznosi 10kn, a sav prihod ide udruzi Noina Arka koja već 30 godina skrbi o napuštenim i ranjenim životinjama. Startnina se donira prilikom preuzimanja startnog broja koje počinje sat i pol prije utrke na Zrinjevcu. Dobrodošli su svi: i trkači, i rekreativci, ali i netrkači koji se žele okušati u ovakvom tipu utrke.

Preporuka za čitanje

Više informacija na www.stotinka.hr.

 

Pogledajte komentare (0)
Na vrh stranice