JESTE LI ZNALI DA TRAIL TRČANJE MOŽE BITI I ZABAVNO?

Prije svega je jednostavno, primjereno za sve trkače i puno zanimljivije od cestovnog trčanja.

ZAŠTO ŠKOLA TRAIL TRČANJA?

Sve više ljudi trči u prirodi gdje zaborave na sve brige i uživaju u sadašnjem trenutku. Trail running je trčanje u prirodnoj okolini, koje budi unutarnja osjetila i daje potpuni odmak od svakidašnjeg stresa. Tehnika trail trčanja do danas se jako promijenila i napredovala, a slijedi je i razvoj trkačkih tenisica, odjeće i ostalih dodataka. Zato je jako važno na kakav način trčimo u prirodi, kako se prilagoditi različitim terenima i prije svega: kakvu opremu izabrati.

ŠTO MOŽETE OČEKIVATI?

Salomon vam u suradnji s Intersportom i trenerima trčanja, kineziolozima i savjetnicima za zdrav život Zvjezdanom Veljković i Goranom Peićem, ovu jesen omogućava da poboljšate svoju tehniku trčanja u prirodi!

Pridružite nam se u trail running trkačkim akademijama, gdje ćete moći sudjelovati u tri iznimno zanimljiva predavanja: 1. ŠTO JE TRAIL TRČANJE, 2. TRČANJE NIZBRDO i 3. KAKO IZBJEĆI POVREDE. Također ćete moći sudjelovati u besplatnoj video analizi trčanja.

Na završnom događanju teoriju ćemo prenijeti u praksu – srest ćemo se u PARKU MAKSIMIR, gdje ćete s iskusnim trenerima trčanja Zvjezdanom i Goranom istrčati izabranu trasu (kraća, srednja, duža) i usavršiti svoje trail trkačke korake. Stručnjaci Zvjezdana i Goran rado će odgovoriti na sva vaša pitanja, a moći ćete trčati u novim trkačkim tenisicama Salomon SENSE ESCAPE.

KAKO SUDJELOVATI?

Trail running trkačke akademije su besplatne i namijenjene su i početnicima i iskusnijim trkačima. Usput ćete moći testirati nove trkačke tenisice Salomon SENSE ESCAPE, koje će vas oduševiti svojom mekoćom, stabilnošću, niskom težinom i svestranošću.

> PRIJAVITE SE OVDJE <


Nove trkačke tenisice Salomon SENSE ESCAPE ekskluzivno potražite samo u trgovinama INTERSPORT  i web trgovini INTERSPORT.

Neka svaki teren postane vaše igralište! Prijavite se i poboljšajte svoj trkački korak pod budnim okom najboljih!

KADA/ŠTO/GDJE VRIJEME TKO
subota, 30.9.2017.
VIDEO ANALIZA/ PREDAVANJE
Arena centar Zagreb
9:00 – 21:00 Zvjezdana Veljković, Goran Peić
subota, 7.10.2017.
VIDEO ANALIZA/ PREDAVANJE
Trg Bana Josipa Jelačića, Zagreb
9:00 – 21:00 Zvjezdana Veljković, Goran Peić
petak, 13.10.2017.
VIDEO ANALIZA/ PREDAVANJE
Rijeka Tower Centar
9:00 – 21:00 Zvjezdana Veljković, Goran Peić
subota, 14.10.2017.
ZAVRŠNO DOGAĐANJE ZAGREB
Park Maksimir, Zagreb
14:00 Zvjezdana Veljković, Goran Peić