Sada čitate
Rasprodani Wingsi!

Rasprodani Wingsi!

Uredništvo portala

Peto izdanje svjetske humanitarne utrke Wings for Life World Run koja će se održati u Zadru je rasprodano! Organizator je predvidio rekordnih 8500 startnih brojeva i svi su rasprodani. Vjerujemo da će svi oni i nastupiti na utrci što će biti najbrojnija atletska utrka u Hrvatskoj ikada.

- Oglas -

Prva četiri izdanja utrke dokaz su da je samo u jednom danu moguće izbrisati sve različitosti, prostorne granice i vremenske zone. Prošle godine je nezaboravni globalni događaj okupio više od 155.000 trkača i sudionika u kolicima, a čak 6,8 milijuna eura prikupljeno je u svrhu istraživanja leđne moždine.

Zadarska utrka zasjala je među zemljama zahvaljujući 8.000 nasmijanih lica koja su preplavila ulice grada, poslavši svijetu najljepšu razglednicu zajedništva.

Utrka iz godine u godinu raste zahvaljujući nevjerojatnoj energiji svih sudionika. U nedjelju 6. svibnja ta će energija biti još veća i snažnija jer će Zadar prigrliti čak 8.500 veselih trkača koji će svoje vrijeme, misli i korake pokloniti onima kojima je to najpotrebnije. Rame uz rame s cijelim svijetom trčat će za one koji ne mogu i pobrinuti se da ozljede leđne moždine postanu izlječive!

Podsjetimo, prošle je godine u Zadru Robert Radojković oborio rekord staze s 65 pretrčanih kilometara. Pobjednica Željka Šaban Miličić postala je četvrta pobjednica hrvatske utrke nakon pretrčana 44 kilometra. Natjecatelji u kolicima koji su bez pomoći uspjeli prijeći najveću udaljenost su Marijana Blažanović, koju je Presretačko vozilo prestiglo nakon 7. te Peter Marin Glavan kojeg je prestiglo nakon 21. kilometra.

Preporuka za čitanje

Iako je utrka rasprodana, još uvijek imate priliku sudjelovati. Putem svog pametnog telefona možete skinuti Wings for Life World Run aplikaciju za iOS ili Android i trčati organiziranu virtualni utrku, gdje god da se nalazite. Kreirajte stazu i organizirajte vlastitu utrku ili se priključite postojećoj App utrci blizu svojeg mjesta.

Izvor: www.wingsforlifeworldrun.com

Pogledajte komentare (0)
Na vrh stranice