Sada čitate
Rashladite se trčanjem uz novi GoOUT!

Rashladite se trčanjem uz novi GoOUT!

Uredništvo portala

Zaboravite generičke tekstove s interneta – GoOUT! stvaraju sportaši koji znaju o čemu pišu, a novi broj potražite od petka 11. srpnja

Odlazite na godišnji i sve ste spremili? Ljetna je odjeća u koferima (ove godine niste zaboravili spakirati kupaće), plin i vodu ste isključili, susjedima ste ostavili ključ od poštanskog sandučića… Prije polaska vam ostaje još samo jedna stvar: morate skoknuti do kioska po novi broj magazina GoOUT!

- Oglas -

Tea Gabud
Tea Gabud

Ako ste i vi među onima koji misle da su ljetne vrućine razlog da ljeti manje trčite, Dragan Janković, urednik trčanja u GoOUT!-u, predlaže da razmislite ponovno! Možda ljeto nije idealno za odrađivanje dugih treninga, ali sunce definitivno nije razlog da ne odradite svoje tjedne trkačke dionice. Ako vam ni savjeti stručnjaka nisu dovoljni da vas potaknu da nastavite (ili, zašto ne, počnete) trčati ljeti, razmislite o – planinskom trčanju. Novi GoOUT! donosi sve o planinskom trčanju, uključujući i najatraktivnije planinske utrke u Hrvatskoj i okolici.

Na naslovnici novoga broja je Tea Gabud, djevojka koja je počela trčati prošle godine i za samo 12 mjeseci pretrčala put od nula do 80 kilometara tjedno! Uz Teinu, u GoOUT!-u možete pročitati životne priče još troje trkača-početnika, različitih godina i različite “kilaže”, kojima je zajedničko jedino to da su se zaljubili u trčanje. I ne misle odustati!

Goran Lesjak (Slavko Midzor, PIXSELL)
Goran Lesjak (Slavko Midzor, PIXSELL)

GoOUT!-ov urednik outdoora Daniel Lacko porazgovarao je s Goranom Lesjakom, najboljih hrvatskim ultratrailašem, a svoje je impresije s Velebit Ultra Traila s čitateljima podijelio njegov američki kolega Jay Aldous, osvajač istarske “stomajlerice”. O pripremama za izuzetno zahtjevnu utrku Tor des Geants (330 km i 24000 m visinske razlike!) govore Tadeja Krušec i Daliborka Dokić, a kako je to biti jedini hrvatski profesionalac u windsurfingu možete doznati od Enrica Marottija.

Enrico Moratti
Enrico Moratti

Obožavatelji pedaliranja doći će na svoje u tekstu o enduro utrkama, u kojem naš suradnik Zdravko Šarčević pojašnjava zašto su utrke Enduro World Seriesa više nalik na rock-festivale nego na natjecanje. Razgovarali smo i s Goranom Šarićem, vlasnikom tvrtke Re:Cycles, koji stare bicikle vješto pretvara u prekrasne unikatne primjerke, a GoOUT!-ov kolumnist Mislav Mironović piše kako je naučio nakon godina profesionalnog bavljenja biciklizmom ponovno uživati u vožnji. U novom broju možete pročitati i kako do mora stići biciklom, kako učinkovitije zaštititi svog ljubimca na dva kotača te zašto bi trebalo biciklističke downhill utrke “urbanizirati”.

Preporuka za čitanje

Mislav Mironovic
Mislav Mironovic

Uz Mislavovu, u GoOUT!-u možete pročitati i nove kolumne Veronike Jurišić, Dragana Jankovića i Zdravka Šarčevića. Novi je broj u prodaji od petka 11. srpnja, po cijeni od samo 19,90 kn.

 

Pogledajte komentare (0)
Na vrh stranice